Onderzoeker Endocrinologie Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Onderzoeker Endocrinologie? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep onderzoeker endocrinologie. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je onderzoeker endocrinologie wordt.

Wat is een Onderzoeker Endocrinologie?

 

De onderzoeker Endocrinologie doet onderzoek naar ziekten en afwijkingen bij mensen. De onderzoeker Endocrinologie bestudeert uitslagen die binnen zijn gekomen en stelt een werkbaar plan van genezing op. Dit plan geeft de onderzoeker Endocrinologie dan door aan de specialist die ermee aan de slag moet gaan. De onderzoeker Endocrinologie probeert zo snel en efficiënt mogelijk te werk te gaan om de patiënt in kwestie zo snel mogelijk beter te maken. De artsen die de patiënt behandelen moeten wachten op het plan van aanpak van de onderzoeker Endocrinologie voordat zij aan de slag kunnen gaan. De onderzoeker Endocrinologie is gespecialiseerd in het onderzoeken van het endocrien systeem. Dit zijn klieren die afscheidingen in het lichaam hebben. Op deze manier diagnosticeert de onderzoeker Endocrinologie wat de patiënt heeft en wat de juiste geneeswijze is. 

Wil je werken als Onderzoeker Endocrinologie?

Werk je al als Onderzoeker Endocrinologie en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Onderzoeker Endocrinologie worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Onderzoeker Endocrinologie, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Onderzoeker Endocrinologie in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Specialisten
  • Arts Assistenten
  • Patiënten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €15000 tot €20000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Onderzoeker Endocrinologie

Wat verdient een Onderzoeker Endocrinologie?

 

De onderzoeker Endocrinologie verdient een zeer hoog salaris. Specialisten in een academisch centrum verdienen gemiddeld rond de E 20.000 per maand. Zij zijn eindverantwoordelijk voor talloze patiënten en dit drukt ook in salaris het grote verschil uit tussen een specialist en een arts assistent. Het salaris zou eventueel nog omhoog kunnen gaan als de onderzoeker Endocrinologie gaat promoveren in een bepaald onderzoek maar over het algemeen genomen blijft de onderzoeker Endocrinologie gedurende de hele loopbaan dit salaris verdienen. 

Salarisschaal Onderzoeker Endocrinologie

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Onderzoeker Endocrinologie

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Onderzoeker Endocrinologie

Wat is de toekomst van Onderzoeker Endocrinologie?

 

De onderzoeker Endocrinologie kan niet echt doorgroeien naar een hogere functie. Onderzoeker Endocrinologie is al het hoogste binnen de Endocrinologie wat er gehaald kan worden. Echter, de onderzoeker Endocrinologie kan wel promoveren bij een bepaald onderzoek waardoor de onderzoeker Endocrinologie in kwestie hoger aanzien krijgt en waarschijnlijk ook iets omhoog zal gaan in salaris.
Het perspectief op een baan is redelijk goed. In vrijwel alle takken van de zorg en medische wereld zijn mensen nodig. Voor sommige specialisaties is het iets lastiger dan voor anderen maar als er voor de Arts Assistent plaats is om aan de opleiding te beginnen dan is de kans ook vrij groot dat de onderzoeker Endocrinologie daarna een baan krijgt. Er wordt namelijk gelet op de aanbod/vraag verhouding bij het toelaten van Arts Assistenten op de opleiding in een specialisatie. 

Baankans Onderzoeker Endocrinologie

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Onderzoeker Endocrinologie worden: Opleidingen tot Onderzoeker Endocrinologie

Wil je onderzoeker endocrinologie worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Onderzoeker Endocrinologie? 

 

De onderzoeker Endocrinologie moet eerst medicijnen studeren. Vervolgens specialiseert de onderzoeker Endocrinologie zich in Endocrinologie en zal eerst op deze afdeling lopen als Arts Assistent. Het is mogelijk dat de Arts Assistent Endocrinologie eerst meeloopt maar nog niet in opleiding is en later pas deel gaat nemen aan de opleiding in het ziekenhuis. Als de onderzoeker Endocrinologie dit heeft gedaan, is hij/zij klaar met studeren en in staat om als onderzoeker Endocrinologie aan de slag te gaan.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Onderzoeker Endocrinologie

Meer opleidingen Onderzoeker Endocrinologie

Weet je nog niet of je Onderzoeker Endocrinologie wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Onderzoeker Endocrinologie of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Onderzoeker Endocrinologie

Met wie werkt een Onderzoeker Endocrinologie samen? 

 

De onderzoeker Endocrinologie heeft veel contact met specialisten die de geneeswijze gaan uitvoeren bij de patiënt. Er dient veel overlegd te worden met deze specialisten omdat het de samenwerking is tussen de onderzoeker Endocrinologie en de behandelende artsen die maakt dat de patiënt goed herstelt.
Tevens heeft de onderzoeker Endocrinologie contact met de Arts Assistenten op de afdeling omdat deze veel werk verrichten om ervan te leren. De onderzoeker Endocrinologie dient voor al hun taken en beslissingen een OK te geven en het lijntje tussen de onderzoeker Endocrinologie en de Arts Assistent is dan ook heel kort.
Ook heeft de onderzoeker Endocrinologie soms contact met de patiënten om onderzoek te doen en te diagnosticeren. 


  • Specialisten
  • Arts Assistenten
  • Patiënten
Onderzoeker Endocrinologie


Organisaties waar een Onderzoeker Endocrinologie werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Onderzoeker Endocrinologie meestal werkt.

Waar werkt een Onderzoeker Endocrinologie?

 

Als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat aan een universiteit is verbonden dan is dit meestal een non profit organisatie maar als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat op zichzelf staat dan is dit vaak een profit organisatie. 

Meer weten over werken in de Gezondheidszorg?

Bekijk werken in Gezondheidszorg

Best beoordeelde werkgevers Onderzoeker Endocrinologie

Waar kun je het beste werken als Onderzoeker Endocrinologie? Hieronder vind je de best door de Onderzoeker Endocrinologie beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Onderzoeker Endocrinologie.

Competenties, Skills en Vaardigheden Onderzoeker Endocrinologie:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Onderzoeker Endocrinologie.

Welke competenties heeft een Onderzoeker Endocrinologie nodig?

Een Onderzoeker Endocrinologie heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Onderzoeker Endocrinologie

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Onderzoeker Endocrinologie passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Onderzoeker Endocrinologie nodig? 

De onderzoeker Endocrinologie moet een perfectionist zijn. Omdat het om de levens of het welzijn van mensen gaat, dient elk onderzoek zeer zorgvuldig te worden gedaan en dient de onderzoeker zich zeer nauwkeurig uit te drukken naar zijn/haar collega’s.
Tevens moet de onderzoeker de patiënt of de onderzoek uitslagen goed waar kunnen nemen om zo tot een volledig en goed onderbouwd oordeel te komen over de verdere gang van zaken. 

Bekijk de persoonstypen voor Onderzoeker Endocrinologie


Perfectionist


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Onderzoeker Endocrinologie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Onderzoeker Endocrinologie

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Onderzoeker Endocrinologie

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Onderzoeker Endocrinologie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Onderzoeker Endocrinologie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Onderzoeker Endocrinologie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Onderzoeker Endocrinologie. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Onderzoeker Endocrinologie iets voor je?

Zou je graag Onderzoeker Endocrinologie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Onderzoeker Endocrinologie bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Onderzoeker Endocrinologie

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar