Onderzoeker Klinische Genetica Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Onderzoeker Klinische Genetica? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep onderzoeker klinische genetica. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je onderzoeker klinische genetica wordt.

Wat is een Onderzoeker Klinische Genetica?

 

De onderzoeker Klinische genetica doet onderzoek naar ziekten en afwijkingen bij mensen. De onderzoeker Klinische genetica bestudeert uitslagen die binnen zijn gekomen en stelt een werkbaar plan van genezing op. Dit plan geeft de onderzoeker Klinische genetica dan door aan de specialist die ermee aan de slag moet gaan. De onderzoeker Klinische genetica probeert zo snel en efficiënt mogelijk te werk te gaan om de patiënt in kwestie zo snel mogelijk beter te maken. De artsen die de patiënt behandelen moeten wachten op het plan van aanpak van de onderzoeker Klinische genetica voordat zij aan de slag kunnen gaan. De onderzoeker Klinische genetica is gespecialiseerd in het onderzoek doen naar de genetica van mensen waar afwijkingen in gevonden kunnen worden. Op deze manier diagnosticeert de onderzoeker Klinische genetica wat de patiënt heeft en wat de juiste geneeswijze is. 

 

Wil je werken als Onderzoeker Klinische Genetica?

Werk je al als Onderzoeker Klinische Genetica en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Onderzoeker Klinische Genetica worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Onderzoeker Klinische Genetica, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Onderzoeker Klinische Genetica in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Specialisten
  • Arts Assistenten
  • Patiënten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €15000 tot €20000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Onderzoeker Klinische Genetica

Wat verdient een Onderzoeker Klinische Genetica?

 

De onderzoeker Klinische genetica verdient een zeer hoog salaris. Specialisten in een academisch centrum verdienen gemiddeld rond de E 20.000 per maand. Zij zijn eindverantwoordelijk voor talloze patiënten en dit drukt ook in salaris het grote verschil uit tussen een specialist en een arts assistent. Het salaris zou eventueel nog omhoog kunnen gaan als de onderzoeker Klinische genetica gaat promoveren in een bepaald onderzoek maar over het algemeen genomen blijft de onderzoeker Klinische genetica gedurende de hele loopbaan dit salaris verdienen.  

Salarisschaal Onderzoeker Klinische Genetica

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Onderzoeker Klinische Genetica

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Onderzoeker Klinische Genetica

Wat is de toekomst van Onderzoeker Klinische Genetica?

 

De onderzoeker Klinische genetica kan niet echt doorgroeien naar een hogere functie. Onderzoeker Klinische genetica is al het hoogste binnen de Klinische genetica wat er gehaald kan worden. Echter, de onderzoeker Klinische genetica kan wel promoveren bij een bepaald onderzoek waardoor de onderzoeker Klinische genetica in kwestie hoger aanzien krijgt en waarschijnlijk ook iets omhoog zal gaan in salaris.

Het perspectief op een baan is redelijk goed. In vrijwel alle takken van de zorg en medische wereld zijn mensen nodig. Voor sommige specialisaties is het iets lastiger dan voor anderen maar als er voor de Arts Assistent plaats is om aan de opleiding te beginnen dan is de kans ook vrij groot dat de onderzoeker Klinische genetica daarna een baan krijgt. Er wordt namelijk gelet op de aanbod/vraag verhouding bij het toelaten van Arts Assistenten op de opleiding in een specialisatie. 

Baankans Onderzoeker Klinische Genetica

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Onderzoeker Klinische Genetica worden: Opleidingen tot Onderzoeker Klinische Genetica

Wil je onderzoeker klinische genetica worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Onderzoeker Klinische Genetica? 

De onderzoeker Klinische genetica moet eerst medicijnen studeren. Vervolgens specialiseert de onderzoeker Klinische genetica zich in Klinische genetica en zal eerst op deze afdeling lopen als Arts Assistent. Het is mogelijk dat de Arts Assistent Klinische genetica eerst meeloopt maar nog niet in opleiding is en later pas deel gaat nemen aan de opleiding in het ziekenhuis. Als de onderzoeker Klinische genetica dit heeft gedaan, is hij/zij klaar met studeren en in staat om als onderzoeker Klinische genetica aan de slag te gaan. 

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Onderzoeker Klinische Genetica

Meer opleidingen Onderzoeker Klinische Genetica

Weet je nog niet of je Onderzoeker Klinische Genetica wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Onderzoeker Klinische Genetica of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Onderzoeker Klinische Genetica

Met wie werkt een Onderzoeker Klinische Genetica samen? 

 

De onderzoeker Klinische genetica heeft veel contact met specialisten die de geneeswijze gaan uitvoeren bij de patiënt. Er dient veel overlegd te worden met deze specialisten omdat het de samenwerking is tussen de onderzoeker Klinische genetica en de behandelende artsen die maakt dat de patiënt goed herstelt.
Tevens heeft de onderzoeker Klinische genetica contact met de Arts Assistenten op de afdeling omdat deze veel werk verrichten om ervan te leren. De onderzoeker Klinische genetica dient voor al hun taken en beslissingen een OK te geven en het lijntje tussen de onderzoeker Klinische genetica en de Arts Assistent is dan ook heel kort.
Ook heeft de onderzoeker Klinische genetica soms contact met de patiënten om onderzoek te doen en te diagnosticeren. 


  • Specialisten
  • Arts Assistenten
  • Patiënten
Onderzoeker Klinische Genetica


Organisaties waar een Onderzoeker Klinische Genetica werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Onderzoeker Klinische Genetica meestal werkt.

Waar werkt een Onderzoeker Klinische Genetica?

Als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat aan een universiteit is verbonden dan is dit meestal een non profit organisatie maar als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat op zichzelf staat dan is dit vaak een profit organisatie. 

Meer weten over werken in de Gezondheidszorg?

Bekijk werken in Gezondheidszorg

Best beoordeelde werkgevers Onderzoeker Klinische Genetica

Waar kun je het beste werken als Onderzoeker Klinische Genetica? Hieronder vind je de best door de Onderzoeker Klinische Genetica beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Onderzoeker Klinische Genetica.

Competenties, Skills en Vaardigheden Onderzoeker Klinische Genetica:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Onderzoeker Klinische Genetica.

Welke competenties heeft een Onderzoeker Klinische Genetica nodig?

Een Onderzoeker Klinische Genetica heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Onderzoeker Klinische Genetica

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Onderzoeker Klinische Genetica passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Onderzoeker Klinische Genetica nodig? 

 

De onderzoeker Klinische Genetica moet een perfectionist zijn. Omdat het om de levens of het welzijn van mensen gaat, dient elk onderzoek zeer zorgvuldig te worden gedaan en dient de onderzoeker zich zeer nauwkeurig uit te drukken naar zijn/haar collega’s.

Tevens moet de onderzoeker de patiënt of de onderzoek uitslagen goed waar kunnen nemen om zo tot een volledig en goed onderbouwd oordeel te komen over de verdere gang van zaken. 

Bekijk de persoonstypen voor Onderzoeker Klinische Genetica


Perfectionist


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Onderzoeker Klinische Genetica

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Onderzoeker Klinische Genetica

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Onderzoeker Klinische Genetica

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Onderzoeker Klinische Genetica

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Onderzoeker Klinische Genetica dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Onderzoeker Klinische Genetica belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Onderzoeker Klinische Genetica. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Onderzoeker Klinische Genetica iets voor je?

Zou je graag Onderzoeker Klinische Genetica willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Onderzoeker Klinische Genetica bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Onderzoeker Klinische Genetica

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar