Onderzoeker Serologie Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Onderzoeker Serologie? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep onderzoeker serologie. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je onderzoeker serologie wordt.

Wat is een Onderzoeker Serologie?

 

De onderzoeker Serologie doet onderzoek naar ziekten en afwijkingen bij mensen. De onderzoeker Serologie bestudeert uitslagen die binnen zijn gekomen en stelt een werkbaar plan van genezing op. Dit plan geeft de onderzoeker Serologie dan door aan de specialist die ermee aan de slag moet gaan. De onderzoeker Serologie probeert zo snel en efficiënt mogelijk te werk te gaan om de patiënt in kwestie zo snel mogelijk beter te maken. De artsen die de patiënt behandelen moeten wachten op het plan van aanpak van de onderzoeker Serologie voordat zij aan de slag kunnen gaan. De onderzoeker Serologie is gespecialiseerd in het onderzoek doen naar de antilichamen die door het lichaam zelf zijn gemaakt als reactie op een ziekte en of virus. Op deze manier diagnosticeert de onderzoeker Serologie wat de patiënt heeft en wat de juiste geneeswijze is. 

Wil je werken als Onderzoeker Serologie?

Werk je al als Onderzoeker Serologie en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Onderzoeker Serologie worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Onderzoeker Serologie, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Onderzoeker Serologie in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Specialisten
  • Arts Assistenten
  • Patiënten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €15000 tot €20000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Onderzoeker Serologie

Wat verdient een Onderzoeker Serologie?

 

De onderzoeker Serologie verdient een zeer hoog salaris. Specialisten in een academisch centrum verdienen gemiddeld rond de E 20.000 per maand. Zij zijn eindverantwoordelijk voor talloze patiënten en dit drukt ook in salaris het grote verschil uit tussen een specialist en een arts assistent. Het salaris zou eventueel nog omhoog kunnen gaan als de onderzoeker Serologie gaat promoveren in een bepaald onderzoek maar over het algemeen genomen blijft de onderzoeker Serologie gedurende de hele loopbaan dit salaris verdienen. 

Salarisschaal Onderzoeker Serologie

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Onderzoeker Serologie

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Onderzoeker Serologie

Wat is de toekomst van Onderzoeker Serologie?

 

De onderzoeker Serologie kan niet echt doorgroeien naar een hogere functie. Onderzoeker Serologie is al het hoogste binnen de Serologie wat er gehaald kan worden. Echter, de onderzoeker Serologie kan wel promoveren bij een bepaald onderzoek waardoor de onderzoeker Serologie in kwestie hoger aanzien krijgt en waarschijnlijk ook iets omhoog zal gaan in salaris.
Het perspectief op een baan is redelijk goed. In vrijwel alle takken van de zorg en medische wereld zijn mensen nodig. Voor sommige specialisaties is het iets lastiger dan voor anderen maar als er voor de Arts Assistent plaats is om aan de opleiding te beginnen dan is de kans ook vrij groot dat de onderzoeker Serologie daarna een baan krijgt. Er wordt namelijk gelet op de aanbod/vraag verhouding bij het toelaten van Arts Assistenten op de opleiding in een specialisatie. 

Baankans Onderzoeker Serologie

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Onderzoeker Serologie worden: Opleidingen tot Onderzoeker Serologie

Wil je onderzoeker serologie worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Onderzoeker Serologie? 

 

De onderzoeker Serologie moet eerst medicijnen studeren. Vervolgens specialiseert de onderzoeker Serologie zich in Serologie en zal eerst op deze afdeling lopen als Arts Assistent. Het is mogelijk dat de Arts Assistent Serologie eerst meeloopt maar nog niet in opleiding is en later pas deel gaat nemen aan de opleiding in het ziekenhuis. Als de onderzoeker Serologie dit heeft gedaan, is hij/zij klaar met studeren en in staat om als onderzoeker Serologie aan de slag te gaan.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Onderzoeker Serologie

Meer opleidingen Onderzoeker Serologie

Weet je nog niet of je Onderzoeker Serologie wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Onderzoeker Serologie of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Onderzoeker Serologie

Met wie werkt een Onderzoeker Serologie samen? 

 

De onderzoeker Serologie heeft veel contact met specialisten die de geneeswijze gaan uitvoeren bij de patiënt. Er dient veel overlegd te worden met deze specialisten omdat het de samenwerking is tussen de onderzoeker Serologie en de behandelende artsen die maakt dat de patiënt goed herstelt.
Tevens heeft de onderzoeker Serologie contact met de Arts Assistenten op de afdeling omdat deze veel werk verrichten om ervan te leren. De onderzoeker Serologie dient voor al hun taken en beslissingen een OK te geven en het lijntje tussen de onderzoeker Serologie en de Arts Assistent is dan ook heel kort.
Ook heeft de onderzoeker Serologie soms contact met de patiënten om onderzoek te doen en te diagnosticeren. 


  • Specialisten
  • Arts Assistenten
  • Patiënten
Onderzoeker Serologie


Organisaties waar een Onderzoeker Serologie werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Onderzoeker Serologie meestal werkt.

Waar werkt een Onderzoeker Serologie?

 

Als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat aan een universiteit is verbonden dan is dit meestal een non profit organisatie maar als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat op zichzelf staat dan is dit vaak een profit organisatie. 

Meer weten over werken in de Gezondheidszorg?

Bekijk werken in Gezondheidszorg

Best beoordeelde werkgevers Onderzoeker Serologie

Waar kun je het beste werken als Onderzoeker Serologie? Hieronder vind je de best door de Onderzoeker Serologie beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Onderzoeker Serologie.

Competenties, Skills en Vaardigheden Onderzoeker Serologie:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Onderzoeker Serologie.

Welke competenties heeft een Onderzoeker Serologie nodig?

Een Onderzoeker Serologie heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Onderzoeker Serologie

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Onderzoeker Serologie passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Onderzoeker Serologie nodig? 

 

 

De onderzoeker Serologie moet een perfectionist zijn. Omdat het om de levens of het welzijn van mensen gaat, dient elk onderzoek zeer zorgvuldig te worden gedaan en dient de onderzoeker zich zeer nauwkeurig uit te drukken naar zijn/haar collega’s.
Tevens moet de onderzoeker de patiënt of de onderzoek uitslagen goed waar kunnen nemen om zo tot een volledig en goed onderbouwd oordeel te komen over de verdere gang van zaken. 

Bekijk de persoonstypen voor Onderzoeker Serologie


Perfectionist


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Onderzoeker Serologie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Onderzoeker Serologie

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Onderzoeker Serologie

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Onderzoeker Serologie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Onderzoeker Serologie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Onderzoeker Serologie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Onderzoeker Serologie. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Onderzoeker Serologie iets voor je?

Zou je graag Onderzoeker Serologie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Onderzoeker Serologie bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Onderzoeker Serologie

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar