Ongediertebestrijder Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Ongediertebestrijder? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep ongediertebestrijder. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je ongediertebestrijder wordt.

Wat is een Ongediertebestrijder?

De Ongediertebestrijder bestrijdt dieren die als ongedierte of plaagdieren worden gezien. Dit werk moet vaak aan een specialist worden overgelaten om geheel met de plaagdieren af te kunnen rekenen. Tot de plaagdieren horen alle dieren die door mensen vies of onprettig gevonden worden.

 

Mensen willen meestal zo snel mogelijk van hun ongedierte af en schakelen daarom de hulp van de Ongediertebestrijder in. Mensen kunnen van verschillende plaagdieren last hebben. Muizen en ratten komen veel voor en zijn vervelend in huis omdat ze vaak op zoek gaan naar eten. Ook insecten zoals wespen en bijen kunnen vervelend zijn en schade aanrichten aan je huis. Daarnaast vallen ook kakkerlakken, huisvliegen, slangen en spinnen onder plaagdieren.

 

Samen met de eigenaar van het huis of de plek waar de ongedierte zich bevindt, zal de Ongediertebestrijder een plan van aanpak maken. De taak van de Ongediertebestrijder is te zorgen dat de ongedierte verdwijnt en ook niet meer terugkomt. De Ongediertebestrijder heeft verschillende behandelmethodes om de plaag te bestrijden en de ongedierte uit te roeien. De Ongediertebestrijder kiest in elke situatie de meeste passende behandeling. Vaak worden hiervoor ongediertebestrijdingsmiddelen gebruikt. De Ongediertebestrijder haalt vaak na het bestrijden ook de dode of gevangen dieren weg en reinigt de plek zodat de dieren niet terug zullen keren.

Wil je werken als Ongediertebestrijder?

Werk je al als Ongediertebestrijder en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Ongediertebestrijder worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Ongediertebestrijder, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Ongediertebestrijder in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1200 tot €2000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Ongediertebestrijder

Wat verdient een Ongediertebestrijder?

De Ongediertebestrijder verdient gemiddeld tussen de €1200,- en €2000,-. 

Salarisschaal Ongediertebestrijder

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Ongediertebestrijder

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Ongediertebestrijder

Wat is de toekomst van Ongediertebestrijder?

Er is voldoende vraag naar Ongediertebestrijders. Geregeld hebben mensen last van plaagdieren en willen hier dan graag zo snel mogelijk vanaf. Voor de Ongediertebestrijder is er de mogelijk om een eigen bedrijf te starten en op die manier door te groeien vanuit loondienst naar zelfstandig ondernemer.

Baankans Ongediertebestrijder

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Ongediertebestrijder worden: Opleidingen tot Ongediertebestrijder

Wil je ongediertebestrijder worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Ongediertebestrijder? 

Er is geen opleiding voor de Ongediertebestrijder, wel worden er diverse cursussen aangeboden. Tijdens deze cursus leert de Ongediertebestrijder alles over het maken van een bestrijdingsplan, het adviseren van mensen, het vangen van ongedierte en het inspecteren van omgevingen. Ook zijn er cursussen die speciaal gericht zijn op bepaalde typen plaagdieren.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Ongediertebestrijder

Meer opleidingen Ongediertebestrijder

Weet je nog niet of je Ongediertebestrijder wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Ongediertebestrijder of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Ongediertebestrijder

Met wie werkt een Ongediertebestrijder samen? 

De Ongediertebestrijder komt veel bij de mensen thuis en heeft daardoor vooral met de klant te maken. De Ongediertebestrijder die bij een organisatie werkt, kan daarnaast raad vragen aan collega’s en bij problemen bij zijn leidinggevende terecht. Ook kan de Ongediertebestrijder soms te maken krijgen met ambtenaren en medewerkers van volksgezondheidsinstellingen.


Ongediertebestrijder


Organisaties waar een Ongediertebestrijder werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Ongediertebestrijder meestal werkt.

Waar werkt een Ongediertebestrijder?

Veel Ongediertebestrijder werken als zelfstandig ondernemer. Daarnaast kan de Ongediertebestrijder ook werkzaam zijn bij een ongediertebestrijdingbedrijf. De Ongediertebestrijder werkt altijd in de profit sector.


Best beoordeelde werkgevers Ongediertebestrijder

Waar kun je het beste werken als Ongediertebestrijder? Hieronder vind je de best door de Ongediertebestrijder beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Ongediertebestrijder.

Competenties, Skills en Vaardigheden Ongediertebestrijder:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Ongediertebestrijder.

Welke competenties heeft een Ongediertebestrijder nodig?

Een Ongediertebestrijder heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Ongediertebestrijder

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Ongediertebestrijder passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Ongediertebestrijder nodig? 

De Ongediertebestrijder komt op veel verschillende plekken en komt in uiteenlopende situaties terecht. Het is daarom belangrijk dat de Ongediertebestrijder snel kan schakelen en met diverse situaties om kan gaan (Waarnemer). Een belangrijke taak van de Ongediertebestrijder is het adviseren van mensen. Communicatieve vaardigheden en het inzien van behoeftes van anderen zijn daarom belangrijke eigenschappen (Gever).

Bekijk de persoonstypen voor Ongediertebestrijder


Gever


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Ongediertebestrijder

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Ongediertebestrijder

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Ongediertebestrijder

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Ongediertebestrijder

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Ongediertebestrijder dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Ongediertebestrijder belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Ongediertebestrijder. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Ongediertebestrijder iets voor je?

Zou je graag Ongediertebestrijder willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Ongediertebestrijder bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Ongediertebestrijder

dirk

Dit zijn allemaal bruto bedragen.Als je 23 jr.of ouder ben,moet je minimaal 1551 verdienen.(minium loon)H.gr.

David

Tussen 1200 en 2000euro loon is dat brutto of netto

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar