Boeken Operatieassistent

Op het moment is er een te kort aan Operatieassistenten en er is een vrij grote arbeidsmarkt

Je kunt je verder specialiseren in een bepaalde richting, bijvoorbeeld in chirurgie, orthopedie of oogheelkunde. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om extra taken op je te nemen, bijvoorbeeld managementtaken of je kunt teamleider of praktijkopleider worden.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Operatieassistent. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Operatieassistent. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Operatieassistent die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Operatieassistent:

Oorlog in de operatiekamer

Oorlog in de operatiekamer

Oorlog in de operatiekamer - Nederlands | Paperback | 9789492390981 | 304 pagina's

'Oorlog in de operatiekamer' is het verhaal van eerste luitenant Maaike Hoogewoning, die twee keer als operatieassistent in een militair ziekenhuis in de Afghaanse stad Kandahar werkzaam was. Ze vertelt over wat er gebeurt in dat ziekenhuis tijdens haar uitzending. Over haar inspanningen om samen met haar collega's zieke en gewonde collega's, maar ook Afghaanse …