Opleidingen of training Opzichter Amsterdam

Zoek je een opleiding Opzichter in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Opzichter die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Opzichter Amsterdam

Zou je graag Opzichter willen worden? Of ben je al Opzichter en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Opzichter in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Opzichter in Amsterdam:

Crisiscommunicatie

Crisiscommunicatie | regio Amsterdam

Het Chinese woord voor crisis kent twee karakters: bedreiging en kans Training crisiscommunicatie Een training waarin een rampscenario vertaalt wordt naar goede regie van effectieve communicatie Zo maar een voorbeeld: Naast een middelbare school wordt gewerkt een prestigieus nieuwbouwproject waar …

  • Onderwerp opleiding Opzichter
  • Lesmethode In-company / Maatwerk
  • Prijs € 1.160,00
  • Duur 1 dag
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Opzichter

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Opzichter

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Opzichter? 

Als toezichthouder is het wenselijk dat je een bouwkundige opleiding hebt gevolgd, zoals de opleiding bouwkunde. Ook enige ervaring in de bouwsector is wenselijk zodat je anderen van je kunnen leren.


Filter