Orderpicker Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Orderpicker? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep orderpicker. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je orderpicker wordt.

 

Wat is een Orderpicker?

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats van goederen van een bedrijf. Afhankelijk van het bedrijf waarbinnen je werkzaam bent, kunnen je werkzaamheden variëren. Bij de meeste bedrijven ben je bezig met de in- en uitvoer van goederen en ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen. De in- en uitvoer van goederen kan zowel handmatig als machinaal gebeuren. Als orderpicker maak je de goederen verzend klaar. Verder hou je je als orderpicker ook bezig met het opstellen van documenten en je moet de gegevens over de goederen invoeren. 

 Wil je werken als Orderpicker?

Werk je al als Orderpicker en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Orderpicker worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Orderpicker, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Orderpicker in één oogopslag

Netwerk:

  • Andere orderpickers
  • Klaten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1500 tot €2000

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

337


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Orderpicker

Wat verdient een Orderpicker?

Als orderpicker verdien je vaak rond de 2000 euro bruto per maand. Het salaris is afhankelijk van het bedrijf waarbinnen je werkzaam bent. Ook ervaring is van invloed op de hoogte van je salaris. Wat betreft de secundaire arbeidsvoorwaarden geldt hetzelfde als voor het salaris, dit is afhankelijk van het bedrijf waarbinnen je als orderpicker werkzaam bent. Sommige bedrijven zullen je meer vakantiedagen bieden en andere bedrijven zullen meer gericht zijn op het geven van bonussen.

 

Salarisschaal Orderpicker

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Orderpicker

Op zoek naar een nieuwe baan als Orderpicker? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Orderpicker. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Orderpicker vacatures

Vacature Orderpicker
tempo-team
Functieomschrijving € 11,27 verdienen als fulltime orderpicker in de bouw en isolatiebranche? Zoek niet verder en ga aan de slag als orderpicker bij Würth!Wat bieden wij jou Een salaris …
Vacature Orderpicker
Randstad Recruitment Center
Functieomschrijving Ben jij positief ingesteld, hou je van samenwerken en ben je opzoek naar vastigheid in een baan? Dan kan deze vacature wel eens heel geschikt zijn voor jou! Bij …
Vacature Orderpicker
DSV
Deze vacature wordt vervuld in samenwerking met Randstad. Ben jij geïnteresseerd en wil je solliciteren? Klik dan op 'solliciteren op werkgever site'. Je wordt dan direct doorgestuurd naar Functieomschrijving Op …
Vacature Orderpicker
Kuehne + Nagel
Deze vacature wordt vervuld in samenwerking met Randstad. Ben jij geïnteresseerd en wil je solliciteren? Klik dan op 'solliciteren op werkgever site'. Je wordt dan direct doorgestuurd naar Functieomschrijving Voor …
Vacature Orderpicker magazijn(M/ V)
Werkis
Ben jij per direct opzoek naar werk als order picker? Lees dan snel verder!Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar orderpickers. Dit bedrijf ontwerpt en verkoopt hippe kinderkleding. Ze hebben …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Orderpicker

Wat is de toekomst van Orderpicker?

Aangezien er geen specifieke opleiding tot orderpicker is, is het lastig iets te zeggen over het arbeidsperspectief van de orderpicker. Afhankelijk van de economie zal er meer of minder invoer en uitvoer van goederen zijn en zal er meer of minder werk zijn voor orderpickers.

De doorgroeimogelijkheden voor de orderpicker zijn relatief goed. Je kan als orderpicker vaak doorstromen naar hogere managementfuncties in het bedrijf waarbinnen je werkzaam bent. Door bijvoorbeeld het volgen van extra scholing of cursussen kun je je doorgroeimogelijkheden als orderpicker vergroten.

 

Baankans Orderpicker

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

337


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Benieuwd hoe (andere) werkgevers jou waarderen? Plaats je CV bij onze vacaturepartners en vind uit hoe je in de markt ligt!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Orderpicker worden: Opleidingen tot Orderpicker

Wil je Orderpicker worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Orderpicker.

Hoe word je een Orderpicker? 

Als orderpicker heb je inprincipe voldoende kennis als je een MBO-diploma hebt afgerond. Vaak krijg je binnen de organisatie cursussen en bijscholing wanneer dat wenselijk is. 

De 5 best beoordeelde opleidingen tot Orderpicker

Heftruck & Reachtruck (orderpicker)
Heftruck & Reachtruck (orderpicker)
Veilig werken met een heftruck en orderpicker
Veilig werken met een heftruck en orderpicker, basiscursus
Veilig werken met een heftruck en orderpicker
Incompany-Veilig werken met de orderpicker, basiscursus
Incompany-
Incompany-Veilig werken met de orderpicker, basiscursus
Incompany-Veilig werken met een heftruck, EPT en orderpicker
Incompany-
Incompany-Veilig werken met een heftruck, EPT en orderpicker
Veilig werken met de Orderpicktruck
De cursus is bestemd voor de beginnende of gevorderde warehouse-, magazijn- en expeditiemedewerker, die met de Orderpicker (OPT) werkt of wil gaan werken. De opleidingsduur bedraagt 1 dag van 07:00 tot
Veilig werken met de Orderpicktruck

Omscholen of doorgroeien tot Orderpicker

Voor mensen die willen of moeten omscholen heeft de overheid tijdelijk de NL Leert Door Subsidie in het leven geroepen.

Dit is gratis loopbaanadvies ter waarde van € 700 een erkende loopbaancoach. Dit traject moet je aanvragen voor 1 december!!!

Omscholen met NL leert door subsidie

 

Als je Orderpicker wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Orderpicker zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Orderpicker

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Orderpicker?

Competenties en Vaardigheden Orderpicker

Naast de interesse is het belangrijk dat je de competenties hebt die een Orderpicker nodig heeft om succesvol te zijn. Sommige competenties zal je van nature hebben en andere hebben misschien training nodig? Hieronder vind je cursussen en trainingen voor de ontwikkeling van de competenties die een Orderpicker nodig heeft.

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Orderpicker

Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Organiseren
Organiseren
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Persoonlijkheid van een Orderpicker

Voor ieder beroep is het belangrijk dat het bij jou als persoon past. Hieronder vind je de twee belangrijkste persoontypen voor het beroep Orderpicker. Als Orderpicker wilt worden moet minimaal één van de persoonlijkheidstypen sterk bij je passen, het tweede persoonstype moet in ieder geval herkenning geven.

De persoonstypen Orderpicker:


zie volledige beschrijving persoonstype Orderpicker

Vakkennis voor een Orderpicker

Het is voor een Orderpicker ook erg handig en vaak ook vereist om de specifieke vakkennis en inhoud te snappen. Veel vakgerichte opleidingen tot Orderpicker zijn een combinatie van theoretische achtergrond en praktijkgerichte kennis en vaardigheden.

Online Trainingen & Opleidingen Orderpicker


Werkervaring Orderpicker

Het is voor een startend Orderpicker die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Orderpicker is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals Magazijnmedewerker .

Iets anders leren?

Is Orderpicker het misschien toch niet voor je? Je kan via deze zoekbalk ruim 30.000 opleidingen, trainingen en cursussen vinden van zeker 1000 onderwerpen.
Netwerk Orderpicker

Met wie werkt een Orderpicker samen? 

Als orderpicker heb je veel contact met de klanten en de leveranciers, zowel intern als extern. De functie van orderpicker speelt zich voornamelijk af in het magazijn en in het magazijn heb je veel contact met andere orderpickers.

 


  • Andere orderpickers
  • Klaten
Orderpicker


Organisaties waar een Orderpicker werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Orderpicker meestal werkt.

Waar werkt een Orderpicker?

Als orderpicker ben je vaak werkzaam in de profitsector. Je werkt namelijk bij bedrijven met magazijnen en opslagplaatsen.

Meer weten over werken in de Logistiek, Transport & Inkoop?

Bekijk werken in Logistiek, Transport & Inkoop

Best beoordeelde werkgevers Orderpicker

Waar kun je het beste werken als Orderpicker? Hieronder vind je de best door de Orderpicker beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Picnic

Locatie: Noord-Holland

Openstaande vacatures: 0


Competenties, Skills en Vaardigheden Orderpicker:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Orderpicker.

Welke competenties heeft een Orderpicker nodig?

Een Orderpicker heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Orderpicker

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Orderpicker passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Orderpicker nodig? 

Als orderpicker is het belangrijk dat je ordelijk bent ingesteld. Je bent verantwoordelijk voor alle goederen van een bedrijf en moet secuur te werk gaan. Een perfectionistisch persoonlijkheidstype is daarom van toepassingen op het werk van een orderpicker.

Verder moet je als orderpicker ook een succesvolle werker zijn. Als orderpicker moet je verschillende taken tegelijk kunnen doen en je moet ijverig en gedreven zijn in je werk.

 

 

Bekijk de persoonstypen voor Orderpicker


Perfectionist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Orderpicker

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Orderpicker

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Orderpicker

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Orderpicker

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Orderpicker dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Orderpicker belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Orderpicker. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Orderpicker iets voor je?

Zou je graag Orderpicker willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Orderpicker bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Niet actief op zoek naar een nieuwe baan als Orderpicker?

Zou je best een andere baan willen maar ben je niet actief op zoek? Ongeveer 70 procent van de Nederlandse beroepsbevolking zou een andere baan aannemen indien ze een goed aanbod krijgen. Jij ook? Plaats dan je CV bij onze vacaturepartners en misschien word je wel benaderd voor een nieuwe job!

Plaats je CV nu direct op Monsterboard Plaats je CV op Nationale Vacaturebank

Meest recente vacatures Orderpicker

Vacature Orderpicker (zondag) (M/ V)
Werkis
Wil jij graag werken binnen een ambitieuze organisatie waar de sfeer altijd goed is? Vind jij het belangrijk dat er naast het harde werken ook ruimte is voor een gezellig …
Vacature Orderpicker (FT)
Kuehne + Nagel
Deze vacature wordt vervuld in samenwerking met Randstad. Ben jij geïnteresseerd en wil je solliciteren? Klik dan op 'solliciteren op werkgever site'. Je wordt dan direct doorgestuurd naar Functieomschrijving Would …
Vacature Orderpicker (M/ V)
Werkis
Wil jij als orderpicker een uitdagende bijdrage leveren aan een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in geschenk- en spirituele artikelen? Dit is je kans!Goede arbeidsomstandigheden;Diverse werkzaamheden;Vooruitstrevend;Gezellig, dynamisch team. Als orderpicker …
Vacature Orderpicker
van nes + plaisier personeelsdiensten B.V.
Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf. Het is hun missie om dagverse broodproducten van hoge kwaliteit, elke dag op tijd bij tevreden klanten te leveren. Met een historie die …
Vacature Orderpicker Zaterdag, Coop
tempo-team
Functieomschrijving €11,72! Jouw bruto uurloon als orderpicker. Werken op de zaterdag voor minimaal 6 maanden! Zelf de keus hebben om later uit te breiden naar meer dagen. Tof he! Deze …

Actuele blogposts


reacties op Orderpicker

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar