Orderpicker Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Orderpicker? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep orderpicker. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je orderpicker wordt.

 

Wat is een Orderpicker?

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats van goederen van een bedrijf. Afhankelijk van het bedrijf waarbinnen je werkzaam bent, kunnen je werkzaamheden variëren. Bij de meeste bedrijven ben je bezig met de in- en uitvoer van goederen en ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen. De in- en uitvoer van goederen kan zowel handmatig als machinaal gebeuren. Als orderpicker maak je de goederen verzend klaar. Verder hou je je als orderpicker ook bezig met het opstellen van documenten en je moet de gegevens over de goederen invoeren. 

 Wil je werken als Orderpicker?

Werk je al als Orderpicker en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Orderpicker worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Orderpicker, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Orderpicker in één oogopslag

Netwerk:

  • Andere orderpickers
  • Klaten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1500 tot €2000

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

85


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Orderpicker

Wat verdient een Orderpicker?

Als orderpicker verdien je vaak rond de 2000 euro bruto per maand. Het salaris is afhankelijk van het bedrijf waarbinnen je werkzaam bent. Ook ervaring is van invloed op de hoogte van je salaris. Wat betreft de secundaire arbeidsvoorwaarden geldt hetzelfde als voor het salaris, dit is afhankelijk van het bedrijf waarbinnen je als orderpicker werkzaam bent. Sommige bedrijven zullen je meer vakantiedagen bieden en andere bedrijven zullen meer gericht zijn op het geven van bonussen.

 

Salarisschaal Orderpicker

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.Vacatures Orderpicker

Op zoek naar een nieuwe baan als Orderpicker? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Orderpicker. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Orderpicker vacatures

Orderpicker
BR Flex Uitzendbureau
Beschrijving Wil jij medeverantwoordelijk zijn voor de dagelijkse bevoorrading van supermarkten, zodat mensen hun dagelijkse boodschappen kunnen doen? Voor onze opdrachtgever, een distributiecentrum, zoeken wij parttime en fulltime orderpickers. Wat …
Orderpicker bakkerij
BR Flex Uitzendbureau
Beschrijving Wil jij medeverantwoordelijk zijn voor de dagelijkse bevoorrading van veel supermarkten, zodat mensen dagelijks vers brood kunnen kopen? Voor onze opdrachtgever, een professionele bakkerij én familiebedrijf, zoeken wij fulltime …
Orderpicker
APS Uitzendburo B.V.
Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een flexibele logistieke (bij)baan waarbij je zelf de werktijden en werkdagen in kan delen? Lees dan gauw verder! Je gaat werken binnen een groeiende …
Orderpicker
Pro Industry
Wij zoeken een orderpicker die van aanpakken weet! In deze functie zul jij werkzaam zijn met een team van orderpickers die gespecialiseerd zijn in het picken van diepvriesproducten voor de …
Orderpicker Bidfood DKW
Timing
Aan de hand van instructies die je ontvangt middels het voicepicking-systeem, ga je orders samenstellen. Je zoekt de juiste producten in het magazijn en plaatst ze in de rolcontainer. Is …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Orderpicker

Wat is de toekomst van Orderpicker?

Aangezien er geen specifieke opleiding tot orderpicker is, is het lastig iets te zeggen over het arbeidsperspectief van de orderpicker. Afhankelijk van de economie zal er meer of minder invoer en uitvoer van goederen zijn en zal er meer of minder werk zijn voor orderpickers.

De doorgroeimogelijkheden voor de orderpicker zijn relatief goed. Je kan als orderpicker vaak doorstromen naar hogere managementfuncties in het bedrijf waarbinnen je werkzaam bent. Door bijvoorbeeld het volgen van extra scholing of cursussen kun je je doorgroeimogelijkheden als orderpicker vergroten.

 

Baankans Orderpicker

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

85


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Orderpicker worden: Opleidingen tot Orderpicker

Wil je orderpicker worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Orderpicker? 

Als orderpicker heb je inprincipe voldoende kennis als je een MBO-diploma hebt afgerond. Vaak krijg je binnen de organisatie cursussen en bijscholing wanneer dat wenselijk is. 

De 4 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Orderpicker

Heftruck & Reachtruck (orderpicker)
Veilig werken met de Orderpicktruck
De cursus is bestemd voor de beginnende of gevorderde warehouse-, magazijn- en expeditiemedewerker, die met de Orderpicker (OPT) werkt of wil gaan werken. De opleidingsduur bedraagt 1 dag van 07:00 tot
Incompany-Veilig werken met een heftruck en orderpicker, basiscursus
Incompany- Veilig werken met een heftruck en orderpicker, basiscursus
Veilig werken met een heftruck en orderpicker
Veilig werken met een heftruck en orderpicker, basiscursus
Meer opleidingen Orderpicker

Weet je nog niet of je Orderpicker wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Orderpicker of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen
Netwerk Orderpicker

Met wie werkt een Orderpicker samen? 

Als orderpicker heb je veel contact met de klanten en de leveranciers, zowel intern als extern. De functie van orderpicker speelt zich voornamelijk af in het magazijn en in het magazijn heb je veel contact met andere orderpickers.

 


  • Andere orderpickers
  • Klaten
Orderpicker


Organisaties waar een Orderpicker werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Orderpicker meestal werkt.

Waar werkt een Orderpicker?

Als orderpicker ben je vaak werkzaam in de profitsector. Je werkt namelijk bij bedrijven met magazijnen en opslagplaatsen.

Meer weten over werken in de Logistiek, Transport & Inkoop?

Bekijk werken in Logistiek, Transport & Inkoop

Best beoordeelde werkgevers Orderpicker

Waar kun je het beste werken als Orderpicker? Hieronder vind je de best door de Orderpicker beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Picnic

Locatie: Noord-Holland

Openstaande vacatures: 0


Competenties, Skills en Vaardigheden Orderpicker:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Orderpicker.

Welke competenties heeft een Orderpicker nodig?

Een Orderpicker heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Orderpicker

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Orderpicker passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Orderpicker nodig? 

Als orderpicker is het belangrijk dat je ordelijk bent ingesteld. Je bent verantwoordelijk voor alle goederen van een bedrijf en moet secuur te werk gaan. Een perfectionistisch persoonlijkheidstype is daarom van toepassingen op het werk van een orderpicker.

Verder moet je als orderpicker ook een succesvolle werker zijn. Als orderpicker moet je verschillende taken tegelijk kunnen doen en je moet ijverig en gedreven zijn in je werk.

 

 

Bekijk de persoonstypen voor Orderpicker


Perfectionist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Orderpicker

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Orderpicker

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Orderpicker

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Orderpicker

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Orderpicker dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Orderpicker belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Orderpicker. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Orderpicker iets voor je?

Zou je graag Orderpicker willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Orderpicker bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Orderpicker

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar