Orderpicker Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Orderpicker? Lees de functieomschrijving.

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats van goederen van een bedrijf. Afhankelijk van het bedrijf waarbinnen je werkzaam bent, kunnen je werkzaamheden variëren. Bij de meeste bedrijven ben je bezig met de in- en uitvoer van goederen en ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen. De in- en uitvoer van goederen kan zowel handmatig als machinaal gebeuren. Als orderpicker maak je de goederen verzend klaar. Verder hou je je als orderpicker ook bezig met het opstellen van documenten en je moet de gegevens over de goederen invoeren. 

 

Wil je werken als Orderpicker?

Werk je al als Orderpicker en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Orderpicker worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Orderpicker, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Orderpicker in één oogopslag

Netwerk:

  • Andere orderpickers
  • Klaten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €1500 tot €2000

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

284


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Orderpicker

Wat verdient een Orderpicker?

Als orderpicker verdien je vaak rond de 2000 euro bruto per maand. Het salaris is afhankelijk van het bedrijf waarbinnen je werkzaam bent. Ook ervaring is van invloed op de hoogte van je salaris. Wat betreft de secundaire arbeidsvoorwaarden geldt hetzelfde als voor het salaris, dit is afhankelijk van het bedrijf waarbinnen je als orderpicker werkzaam bent. Sommige bedrijven zullen je meer vakantiedagen bieden en andere bedrijven zullen meer gericht zijn op het geven van bonussen.

 

Salarisschaal Orderpicker

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Orderpicker

Op zoek naar een nieuwe baan als Orderpicker? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Orderpicker. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Orderpicker vacatures

Production worker (11,64 euros and daytime job)
Werkwijzer BV.
Working as a production worker in Nijmegen? We are looking for some enthusiastic,production workers for our employer. You will be working in a day shift for a longer period of time. …
Machinaal medewerker
Olympia Uitzendbureau
Heb jij ervaring in de houtbewerking en ben jij een harde werker? Heb je ervaring in de logistieke sector en/of lijkt de logistieke sector jou leuk? Dan ben ik opzoek …
Magazijnmedewerker orderpicker
Olympia Uitzendbureau
Werk jij nauwkeurig en ben jij een echte aanpakker? Kan jij werken onder druk, en ben jij 5 dagen in de week beschikbaar in de avonduren? Dan ben ik opzoek …
Autolader Logistiek
Olympia Uitzendbureau
Heb jij een goed ruimtelijk inzicht en ben jij goed in het oplossen van puzzels? Heb jij ervaring met een heftruck en ben jij in de avonduren beschikbaar? En wil …
Orderpicker zonder ervaring mag ook! Motivatie is belangrijk
Careermaker
Werk jij altijd secuur en hou je er van om altijd druk bezig te zijn? Lees dan snel verder en neem contact met mij op!Als Orderpicker bij jouw nieuwe werkgever …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Orderpicker

Hoe goed is de toekomst voor de Orderpicker? 

Aangezien er geen specifieke opleiding tot orderpicker is, is het lastig iets te zeggen over het arbeidsperspectief van de orderpicker. Afhankelijk van de economie zal er meer of minder invoer en uitvoer van goederen zijn en zal er meer of minder werk zijn voor orderpickers.

De doorgroeimogelijkheden voor de orderpicker zijn relatief goed. Je kan als orderpicker vaak doorstromen naar hogere managementfuncties in het bedrijf waarbinnen je werkzaam bent. Door bijvoorbeeld het volgen van extra scholing of cursussen kun je je doorgroeimogelijkheden als orderpicker vergroten.

 

Baankans Orderpicker

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

284


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Orderpicker worden: Opleidingen tot Orderpicker

Hoe word je een Orderpicker? 

Als orderpicker heb je inprincipe voldoende kennis als je een MBO-diploma hebt afgerond. Vaak krijg je binnen de organisatie cursussen en bijscholing wanneer dat wenselijk is. 

De 4 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Orderpicker

Heftruck & Reachtruck (orderpicker)
Veilig werken met de Orderpicktruck
De cursus is bestemd voor de beginnende of gevorderde warehouse-, magazijn- en expeditiemedewerker, die met de Orderpicker (OPT) werkt of wil gaan werken. De opleidingsduur bedraagt 1 dag van 07:00 tot
Incompany-Veilig werken met een heftruck en orderpicker, basiscursus
Incompany- Veilig werken met een heftruck en orderpicker, basiscursus
Veilig werken met een heftruck en orderpicker
Veilig werken met een heftruck en orderpicker, basiscursus
Meer opleidingen Orderpicker

Weet je nog niet of je Orderpicker wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Orderpicker of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Orderpicker

Met wie werkt een Orderpicker samen? 

Als orderpicker heb je veel contact met de klanten en de leveranciers, zowel intern als extern. De functie van orderpicker speelt zich voornamelijk af in het magazijn en in het magazijn heb je veel contact met andere orderpickers.

 


  • Andere orderpickers
  • Klaten
Orderpicker


Organisaties waar een Orderpicker werkzaam is

Waar werkt een Orderpicker meestal? 

Als orderpicker ben je vaak werkzaam in de profitsector. Je werkt namelijk bij bedrijven met magazijnen en opslagplaatsen.

Meer weten over werken in de Logistiek, Transport & Inkoop?

Bekijk werken in Logistiek, Transport & Inkoop

Best beoordeelde werkgevers Orderpicker

Waar kun je het beste werken als Orderpicker? Hieronder vindt je de best door de Orderpicker beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Picnic

Locatie: Noord-Holland

Openstaande vacatures: 0


Competenties, Skills en Vaardigheden Orderpicker:

Welke competenties heeft een een Orderpicker nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Orderpicker

Wat voor persoonlijkheid heb je als Orderpicker nodig? 

Als orderpicker is het belangrijk dat je ordelijk bent ingesteld. Je bent verantwoordelijk voor alle goederen van een bedrijf en moet secuur te werk gaan. Een perfectionistisch persoonlijkheidstype is daarom van toepassingen op het werk van een orderpicker.

Verder moet je als orderpicker ook een succesvolle werker zijn. Als orderpicker moet je verschillende taken tegelijk kunnen doen en je moet ijverig en gedreven zijn in je werk.

 

 

Bekijk de persoonstypen voor Orderpicker


Perfectionist


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Orderpicker

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Orderpicker

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Orderpicker

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Orderpicker

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Orderpicker dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Orderpicker belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Orderpicker. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Orderpicker iets voor je?

Zou je graag Orderpicker willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Orderpicker bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Orderpicker

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar