Opleidingen Orthopedisch Technoloog

Zou je graag Orthopedisch Technoloog willen worden? Of ben je al Orthopedisch Technoloog en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Orthopedisch Technoloog, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Voor het beroep van Orthopedisch Technoloog bestaan in Nederland twee opleidingen.
De MBO opleiding OrthopedischTechnicus is te volgen bij het kennis- en opleidingencentrum SVGB in Nieuwegein. Dit is een opleiding op niveau-4 en duurt vier jaar. Het is een opleiding in de vorm van Beroeps Begeleidende Leerweg, waarbij werken en leren wordt gecombineerd.

Een HBO opleiding voor Orthopedisch Technoloog is te volgen aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. De opleiding heet tegenwoordig Mens en Techniek, differentiatie Orthopedische Technologie en alle jaren vinden plaats op de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Deze HBO opleiding wordt ook in deeltijd aangeboden. Voor de deeltijdvariant is het een vereiste dat men reeds werkzaam is in de orthopedische branche.

 

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Orthopedisch Technoloog

Er zijn geen opleidingen Orthopedisch Technoloog aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Orthopedisch Technoloog in werkt

Bekijk alle opleidingen Gezondheidszorg & Farmacie