Opleidingen of training Patiëntenvoorlichter Eindhoven

Zoek je een opleiding Patiëntenvoorlichter in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Patiëntenvoorlichter die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Patiëntenvoorlichter Eindhoven

Zou je graag Patiëntenvoorlichter willen worden? Of ben je al Patiëntenvoorlichter en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Patiëntenvoorlichter in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Patiëntenvoorlichter in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Patiëntenvoorlichter in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Patiëntenvoorlichter

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Patiëntenvoorlichter

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Patiëntenvoorlichter

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Conceptueel denken
Conceptueel denken
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Patiëntenvoorlichter? 

Er zijn meerdere manieren om Patiëntenvoorlichter te worden; een specifieke opleiding bestaat niet. Medewerkers op operationeel niveau kunnen bijvoorbeeld een sociaal-agogische of dienstverlenende achtergrond hebben, denk aan SPW (MBO). De Adviseur Patiëntencommunicatie heeft een HBO of WO opleiding in de richting Communicatie gedaan, eventueel als specialisatie binnen een opleiding als Gezondheidswetenschappen of Toegepaste Psychologie.


Filter