Opleidingen of training Penitentiaire Groepsbegeleider Zwolle

Zoek je een opleiding Penitentiaire Groepsbegeleider in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Penitentiaire Groepsbegeleider die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Penitentiaire Groepsbegeleider Zwolle

Zou je graag Penitentiaire Groepsbegeleider willen worden? Of ben je al Penitentiaire Groepsbegeleider en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Penitentiaire Groepsbegeleider in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Penitentiaire Groepsbegeleider in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Penitentiaire Groepsbegeleider in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Penitentiaire Groepsbegeleider

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Penitentiaire Groepsbegeleider

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Penitentiaire Groepsbegeleider

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Penitentiaire Groepsbegeleider? 

Om Penitentiair Groepsbegeleider te worden, kun je bijvoorbeeld de MBO-opleiding SPW/SPH doen. Ook als je een HBO-opleiding hebt gedaan en ervaring hebt met behandelgroepen, kun je een baan als Penitentiair Groepsbegeleider krijgen. Verder vragen bedrijven vaak naar sollicitanten met kennis van gedragstherapeutische methoden en affiniteit met mensen. Ook ervaring in de (jeugd)zorg, welzijn of maatschappelijke dienstverlening is een pre. 

Intern volgen de werknemers ook nog een opleiding. Ze krijgen cursussen als Omgaan met Psychisch gestoord Gedrag, Verslavingsproblematiek en Interculturele Communicatie.


Filter