Boeken Pensioenjurist

Om als Pensioenjurist aan het werk te kunnen moet je aan een groot aantal eisen voldoen. Er zijn niet veel vacatures beschikbaar.

Een Pensioenjurist kan van een junior- naar een seniorfunctie groeien. Als hij werkt voor een adviesbureau kan hij steeds grotere opdrachten toegewezen krijgen.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Pensioenjurist. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Pensioenjurist. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Pensioenjurist die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Pensioenjurist:

Pensioencommunicatie

Pensioencommunicatie

Pensioencommunicatie - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789460003134 | 192 pagina's

Dit boek is anders dan een 'traditioneel' juridisch naslagwerk. Het omvat aan de ene kant de complete Wet pensioencommunicatie met de daarbij horende lagere regelgeving (besluit). En aan de andere kant wordt de praktische toepassing van de Wet pensioencommunicatie direct weergegeven. Communicatie en recht, hand in hand.