Opleidingen Plafond- en Wandmonteur

Zou je graag Plafond- en Wandmonteur willen worden? Of ben je al Plafond- en Wandmonteur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Plafond- en Wandmonteur, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.


Opleidingen, cursussen en trainingen tot Plafond- en Wandmonteur

Er zijn geen opleidingen Plafond- en Wandmonteur aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Plafond- en Wandmonteur in werkt

Bekijk alle opleidingen Bouw

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Plafond- en Wandmonteur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Plafond- en Wandmonteur

Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Plafond- en Wandmonteur? 

 

De MBO-opleiding Plafond- en Wandmonteur leidt op tot Plafond- en Wandmonteur. Dit is een werkend-lerenopleiding van gemiddeld twee jaar. Via praktijkopdrachten en gastlessen wordt het vak geleerd.

Een goede vooropleiding is Bouwen, Wonen en Interieur (vmbo). Ook zonder vooropleiding kan aan deze opleiding begonnen worden, maar dan is wel toestemming van een opleidingsadviseur nodig. 


Filter