Pokémon Go Trainer Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Pokémon Go Trainer? Lees de functieomschrijving.

De hype van de zomer van 2016 is Pokémon Go. Pokémon Go is een spel voor smartphones. In juli 2016 werd het spel in verschillende landen uitgebracht en werd direct een wereldwijd succes. Het spel bleek veel populairder dan verwacht. Het kan zowel via Android als via iOS gespeeld worden.

 

Fictieve figuren in de werkelijkheid

Het spel gebruikt GPS en augmented reality om animaties op de beelden van de camera op de smartphone te projecteren. Augmented reality is een live beeld van de werkelijke wereld waar elementen aan worden toegevoegd. In dit geval worden hier Pokémonfiguren aan toegevoegd. Deze figuren moeten gevonden worden, dan worden gevangen om vervolgens verder te kunnen trainen. Het spel is gebaseerd op het populaire Pokémon waarin fictieve figuren worden getraind om elkaar te kunnen bevechten. Er was toen onder meer een televisieprogramma en kaartspel beschikbaar. Nu is daar een spel op de smartphone aan toegevoegd waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken.

 

Pokémon vangen en trainen

De speler moet de virtuele Pokémon gaan zoeken. Deze zijn op diverse plekken in de echte wereld te vinden. Vervolgens moet je deze proberen te vangen door een Poké Ball met de juiste kracht te gooien. Dit is de ene keer makkelijker dan de andere keer. Hierna kan je je Pokémon gaan trainen en aan de slag gaan als echte Pokémontrainer. Door het spelen van in-game-activiteiten en in-game-valuta te verzamelen kunnen je gevangen Pokémon krachtiger worden.

Wil je werken als Pokémon Go Trainer?

Werk je al als Pokémon Go Trainer en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Pokémon Go Trainer worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Pokémon Go Trainer, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Pokémon Go Trainer in één oogopslag

Beroepsgroep:

Netwerk:

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Pokémon Go Trainer

Wat verdient een Pokémon Go Trainer?

De meeste Pokémon Go Trainers spelen het spel hobbymatig, maar sommige bedrijven roepen de hulp van v Pokémon Go Trainers in om Pokéstops in kaart te brengen. Zij worden uitbetaald in Pokécoins.

Salarisschaal Pokémon Go Trainer

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Pokémon Go Trainer

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Pokémon Go Trainer

Hoe goed is de toekomst voor de Pokémon Go Trainer? 

Omdat het een spel is, is er weinig vraag naar Pokémon Go Trainer. De meeste trainers spelen het spel dan ook hobbymatig.

Baankans Pokémon Go Trainer

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Pokémon Go Trainer worden: Opleidingen tot Pokémon Go Trainer

Hoe word je een Pokémon Go Trainer? 

Er is geen speciale opleiding nodig om aan de slag te gaan als Pokémon Go Trainer. Wel moet je beschikken over de juiste kennis van de verschillende Pokémon en hun eigenschappen.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Pokémon Go Trainer

Meer opleidingen Pokémon Go Trainer

Weet je nog niet of je Pokémon Go Trainer wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Pokémon Go Trainer of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Pokémon Go Trainer

Met wie werkt een Pokémon Go Trainer samen? 

De Pokémon Go Trainer werkt soms samen met andere trainers om te helpen Pokémon te lokaliseren en kennis uit te wisselen.


Pokémon Go Trainer


Organisaties waar een Pokémon Go Trainer werkzaam is

Waar werkt een Pokémon Go Trainer meestal? 

De Pokémon Go Trainer werkt individueel en speelt het spel hobbymatig. Wel spelen sommige bedrijven op de hype in door Pokémontrainers in te huren die de Pokéstops in kaart kunnen brengen. Deze trainers zijn werkzaam in de profit sector en worden uitbetaald in Pokécoins.

Meer weten over werken in de Bijzonder / Humor?

Bekijk werken in Bijzonder / Humor

Best beoordeelde werkgevers Pokémon Go Trainer

Waar kun je het beste werken als Pokémon Go Trainer? Hieronder vindt je de best door de Pokémon Go Trainer beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Pokémon Go Trainer.

Competenties, Skills en Vaardigheden Pokémon Go Trainer:

Welke competenties heeft een een Pokémon Go Trainer nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Pokémon Go Trainer

Wat voor persoonlijkheid heb je als Pokémon Go Trainer nodig? 

De Pokémon Go Trainer moet flexibel en sportief zijn en voldoende kennis hebben van het spel Pokémon Go (Succesvolle werker). De Pokémon Go Trainer moet gedreven zijn en in zijn omgeving op zoek gaan naar de verschillende Pokémon (Levensgenieter).

Bekijk de persoonstypen voor Pokémon Go Trainer


Levensgenieter


Lees meer

Succesvolle werker


Lees meer

Interview met een Pokémon Go Trainer

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Pokémon Go Trainer

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Pokémon Go Trainer

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Pokémon Go Trainer

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Pokémon Go Trainer dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Pokémon Go Trainer belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Pokémon Go Trainer. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Pokémon Go Trainer iets voor je?

Zou je graag Pokémon Go Trainer willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Pokémon Go Trainer bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Pokémon Go Trainer

Tiemen Jongsma

Ik wil graag dit beroep uitoefenen maar, dan heb ik nog een vraagje: welke opleiding moet ik hier voor doen, ik gok universiteit.

Pokémon fan

Ik denk dat ik de universiteit ga volgen voor Pokémon go trainer te worden ik ga gewoon de hoogste opleidingen doen ervoor nou heb ik mijn beroep gevonden en mijn vriend op school word mijn collega. Neudjebgdushhajaujsahhahahhahahahhahiohohohohohogjhxh

Pokémon fan

Was een grapje he  

Pokémon fan

Anders vind ik Pokémon wel een beetje leuk   

Pokémon fan

Hoeveel verdien je met Pokémon go trainer in euro’s €  ? ( een serieuze vraag ) hoeveel euro is een pokecoin als ik het ga change (wisselen)

Pokémon fan

Wat kan ik allemaal kopen met pokecoins?  

Leon VB

Ik wil graag deze opleiding doen!! 

Pierre

Veel sucses Leon,mooi beroep.Gr.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar