Opleidingen Procestechnoloog

Zou je graag Procestechnoloog willen worden? Of ben je al Procestechnoloog en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Procestechnoloog, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Een HBO opleiding in Chemische Technologie of een WO diploma in Life Science & Technology of Scheikundige Technologie zijn gechikt voor het uitvoeren van de functie van Procestechnoloog.

De 1 beste opleidingen voor een Procestechnoloog:

Powders and granules: physical properties and behavior

Laboratoriumtechniek | Open inschrijving |€ 1475.00 |Niveau: MBO | Max. deelnemers: 15 | Totale lesduur: 2

Powders and granules: physical properties and behaviour Het verwerken van poeders en granulaten, ook wel stortgoedtechnologie genoemd, is van groot belang voor verschillende takken van industrie, zoals de chemie, farmacie, coating-, voedingsmiddelen- en diervoederindustrie. Je leert verschillende technieken om het gedrag van bulkpoeder te karakteriseren en te testen en verband te leggen tussen poeder- en fysische eigenschappen. …