Boeken Procureur-generaal bij de Hoge Raad

De Procureur-generaal bij de Hoge Raad heeft niet zo’n heel goed arbeidsmarktperspectief, wat komt doordat het een functie is die maar door een persoon in Nederland wordt uitgevoerd.  Ook is het geen functie waarvoor je zomaar in aanmerking komt, veelal gaat er een strenge selectieprocedure aan vooraf. De doorgroeimogelijkheden zijn ook erg beperkt want je behoort in principe al tot de top van de rechterlijke macht. 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Procureur-generaal bij de Hoge Raad. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Procureur-generaal bij de Hoge Raad. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Procureur-generaal bij de Hoge Raad die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Procureur-generaal bij de Hoge Raad:

Verplichtingen van de verhuurder

Verplichtingen van de verhuurder - Nederlands | 1e druk | Paperback | 9789013111750

Verplichtingen van de verhuurder wordt uitgegeven in samenwerking met de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) ter gelegenheid van het afscheid van de heer Toon Huydecoper als Advocaat-Generaal bij de Hoge Raad. In deze uitgave treft u commentaren aan van zijn hand bij afdeling 2, titel 4, Verplichtingen van de verhuurder, oorspronkelijk geschreven voor de Groene …