Opleidingen of training Proefdierverzorger Zwolle

Zoek je een opleiding Proefdierverzorger in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Proefdierverzorger die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Proefdierverzorger Zwolle

Zou je graag Proefdierverzorger willen worden? Of ben je al Proefdierverzorger en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Proefdierverzorger in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Proefdierverzorger in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Proefdierverzorger in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Proefdierverzorger

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Proefdierverzorger

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Proefdierverzorger

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Proefdierverzorger? 

Proefdierverzorger is een onderdeel van de opleiding Dierverzorging. Je kunt onder andere gaan voor een vakopleiding Dierverzorger met als afstudeerrichting Proefdierverzorger.

De opleiding duurt drie jaar en gaat vooral in op verzorging, voeding, hanteren, en schoonmaak. Daarnaast is er ook aandacht voor onder andere klantcontact, voortplanting en welzijn.

Het theoretisch gedeelte van de studie is aangevuld met praktijk zodat je als proefdierverzorger goed beslagen ten ijs komt.

Daarnaast heb je de zogenaamde artikel 12 bevoegdheid nodig. De meeste scholen waar de opleiding te volgen is zullen dit ook aanbieden.


Filter