Boeken Programmamanager

Er zijn genoeg complexe bedrijven in Nederland gevestigd om Programmamanagers nodig te hebben, al is er niet erg veel keus op de arbeidsmarkt. Programmamanagers komen vaak vanuit andere functies en kunnen vanuit de positie van Programmamanager verder doorgroeien in het management van de organisatie.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Programmamanager. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Programmamanager. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Programmamanager die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Programmamanager:

Leiderschap van de programmamanager

Leiderschap van de programmamanager

Leiderschap van de programmamanager - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789462762831 | 400 pagina's

In programma's werken mensen op een bijzondere manier samen aan het nastreven van doelen, zoals het realiseren van de energietransitie, het verbeteren van de dienstverlening van een organisatie of het vergroten van de bereikbaarheid van een stad. Programmamanagement is het vak dat de betrokkenen helpt dit soort opgaven doelgericht en samenhangend aan te pakken. Er …