Opleidingen of training Projectcontroller Rotterdam

Zoek je een opleiding Projectcontroller in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Projectcontroller die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Projectcontroller Rotterdam

Zou je graag Projectcontroller willen worden? Of ben je al Projectcontroller en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Projectcontroller in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Projectcontroller in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Projectcontroller in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Projectcontroller

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Projectcontroller

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Projectcontroller

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Projectcontroller? 

De Projectcontroller moet minimaal een HBO opleiding gevolgd hebben. Deze opleiding kan in de richting van Economie of Accountancy zijn, maar ook Bedrijfskunde of een combinatie van deze richtingen.


Filter