Opleidingen of training Projectcoördinator Utrecht

Zoek je een opleiding Projectcoördinator in Utrecht? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Projectcoördinator die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Projectcoördinator Utrecht

Zou je graag Projectcoördinator willen worden? Of ben je al Projectcoördinator en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Projectcoördinator in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Projectcoördinator in Utrecht:

Leidinggeven op afstand (ook virtueel) (Management)

Leidinggeven op afstand (ook virtueel) (Management) | regio Utrecht

Resultaat Je bent overtuigd van de voordelen van werken op afstand Je kent de valkuilen van remote working en weet hoe deze te voorkomen Je weet welke technologie en middelen het best passen bij remote werken Je weet hoe je …

  • Onderwerp opleiding Projectcoördinator
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 2.179,95
  • Duur 3 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Projectcoördinator

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Projectcoördinator

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Projectcoördinator? 

Als projectcoördinator heb je vaak al de nodige ervaring met het doen van projecten in een bepaalde sector. Een opleiding op HBO-niveau in de specifieke sector is vaak gewenst.

 


Filter