Opleidingen of training Psychoanalyticus Den Haag

Zoek je een opleiding Psychoanalyticus in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Psychoanalyticus die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Psychoanalyticus Den Haag

Zou je graag Psychoanalyticus willen worden? Of ben je al Psychoanalyticus en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Psychoanalyticus in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Psychoanalyticus in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Psychoanalyticus in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Psychoanalyticus

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Psychoanalyticus

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Psychoanalyticus

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Sensitiviteit
Sensitiviteit
Trainingen & cursussen Zelfkennis
Zelfkennis

Hoe word je een Psychoanalyticus? 

Voordat men als Psychoanalyticus opgeleid kan worden, dient men ofwel het artsexamen afgelegd te hebben of vanuit de psychologie een GZ- of psychotherapieopleiding te hebben gevolgd. Klinische ervaring is hierbij essentieel. De titel van Psychoanalyticus is niet beschermd, maar het is toch noodzakelijk om de opleiding te volgen bij een erkend opleidingsinstituut om aan de slag te kunnen. Deze opleiding bestaat uit drie delen: het zelf ondergaan van psychoanalyse, het volgen van cursussen, en het onder begeleiding behandelen van clienten. Verschillende instituten hebben verschillende selectieprocessen en de opleiding kan in totaal wel meer dan vijf jaar in beslag nemen (NPG). Het is ook mogelijk om in het buitenland de opleiding tot Psychoanalyticus te volgen.


Filter