Opleidingen of training Psychologisch Testassistent Den Haag

Zoek je een opleiding Psychologisch Testassistent in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Psychologisch Testassistent die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Psychologisch Testassistent Den Haag

Zou je graag Psychologisch Testassistent willen worden? Of ben je al Psychologisch Testassistent en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Psychologisch Testassistent in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Psychologisch Testassistent in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Psychologisch Testassistent in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Psychologisch Testassistent

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Psychologisch Testassistent

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Psychologisch Testassistent

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Visie
Visie

Hoe word je een Psychologisch Testassistent? 

Om een Psychologisch Testassistent te worden kun je een cursus volgen via de LOI. De cursus duurt een jaar, waarin je praktijkervaring opdoet als Testassistent. Toelatingseis voor deze cursus is minimaal VMBO-niveau. 

Heb je nog geen Psychologische achtergrond? Dan kun je bijvoorbeeld eerst de cursus Psychologisch Medewerker doen. 

 

 

 


Filter