Opleidingen of training Psychotherapeut Amsterdam

Zoek je een opleiding Psychotherapeut in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Psychotherapeut die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Psychotherapeut Amsterdam

Zou je graag Psychotherapeut willen worden? Of ben je al Psychotherapeut en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Psychotherapeut in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Psychotherapeut in Amsterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Psychotherapeut in Amsterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Psychotherapeut

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Psychotherapeut

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Psychotherapeut

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Leervermogen
Leervermogen
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren

Hoe word je een Psychotherapeut? 

Voor de opleiding tot Psychotherapeut worden alleen mensen toegelaten die al het artsexamen of een WO opleiding in de richting van de geestelijke gezondheidszorg hebben gedaan. De opleiding  duurt doorgaans drie tot vier jaar, tenzij men al geregistreerd GZ-psycholoog is. Naast theorieleer bestaat de opleiding voor het grootste gedeelte uit het opdoen van praktijkervaring. Daarnaast moet men zelf ook psychotherapie ondergaan. Verder is het belangrijk om na de opleiding deel te blijven nemen aan cursussen en de laatste ontwikkelingen bij te houden, omdat er anders kans is dat de BIG registratie afgenomen wordt.


Filter