Opleidingen of training Rechercheur Maastricht

Zoek je een opleiding Rechercheur in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Rechercheur die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Rechercheur Maastricht

Zou je graag Rechercheur willen worden? Of ben je al Rechercheur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Rechercheur in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Rechercheur in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Rechercheur in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Rechercheur

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Rechercheur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Rechercheur

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Online Cursussen & Trainingen Rechercheur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Rechercheur. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Rechercheur nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) E-Learning

Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) E-Learning

Wil jijBOA worden? Kies deBOA opleiding (Buitengewoon Opsporingsambtenaar)De buitengewoon opsporingsambtenaar, beter bekend als BOA, zie je steeds vaker op straat. Een buitengewoon opsporingsambtenaar is officieel erkend en heeft officiële opsporingsbevoegdheid. Je bent bijvoorbeeld jachtopziener, parkeercontroleur of sociaal-rechercheur. Interessant? Volg dan …

  • Onderwerp opleiding Opsporing
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 228,95
  • Duur 6 maanden

Hoe word je een Rechercheur? 

Voor de meeste functies van rechercheur is het belangrijk dat er eerst enige jaren werkervaring zijn opgedaan binnen de politie. Om aangenomen te worden als politieagent moet er eerst een HBO of WO opleiding tot politieagent op een HBO school of op de politieacademie worden gevolgd.

Opleiding Recherchekundige

Ook kan een opleiding voor recherchekundige worden gevolgd. Deze is over het algemeen HBO en vierjarig. Met dit diploma kan de rechercheur zonder een politieopleiding te hebben gevolgd meteen instromen naar de recherche.


Filter