Opleidingen of training Regional Controller Maastricht

Zoek je een opleiding Regional Controller in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Regional Controller die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Regional Controller Maastricht

Zou je graag Regional Controller willen worden? Of ben je al Regional Controller en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Regional Controller in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Regional Controller in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Regional Controller in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Regional Controller

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Regional Controller

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Regional Controller

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Regional Controller? 

Voor de functie van Regional Controller is WO Master in economische richting, bij voorkeur Accountancy of Finance, noodzakelijk. Daarbij is vaak ook een ervaring van vijf tot tien jaar vereist in de financiële sector. Een vergunning voor registeraccountant (RA) of registercontroller (RC) geldt als een pre. Een Regional Controller moet ook kennis hebben van de internationale standaarden van accounting, plus de kennis van software voor boekhouden. De programma's van Office, zoals Excel en Word, worden vaak gebruikt en een een Regional Controller moet hiermee kunnen werken. Ook moet hij het spreken en schrijven van de Engelse taal op een hoog niveau machtig zijn.


Filter