Opleidingen Rentmeester

Zou je graag Rentmeester willen worden? Of ben je al Rentmeester en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Rentmeester, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

 

Er bestaat een Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR). Zij streeft naar kwaliteitshandhaving van de beroepsgroep. Aangesloten Rentmeesters moeten daarom voldoen aan bepaalde eisen en certificaten:

-          Basistheorie Vastgoed

-          Aanvullende theorie Landelijk Vastgoed

-          Aanvullende theorie Rentmeester

-          Module Rentmeesterspraktijk

Om aan deze eisen te voldoen, kan een opleiding Landelijk Vastgoed gevolgd worden. Om de richting Rentmeester te kunnen volgen, dient iemand in het bezit te zijn van een afgeronde HBO-opleiding en basiskennis te hebben van de makelaardij en taxatie. 

De 1 beste opleidingen voor een Rentmeester:

Aanvullende theorie Landelijk Vastgoed

Vastgoedmanagement & Vastgoedbeheer | Open inschrijving |€ 1354.25 |Niveau: HBO | Max. deelnemers: 25 | Totale lesduur: 6

Landelijk Vastgoed.......aan de slag in het buitengebied!Wilt u aan het werk als makelaar of rentmeester in een landelijke omgeving? Ook dat is mogelijk! Want landbouwgronden, bossen, natuurgebieden, landgoederen, woningen in het buitengebied en commercieel vastgoed op het platteland moeten ook verhandeld worden. Daarbij gelden complexe wetten en regels waar een deskundig adviseur voor nodig …