Opleidingen of training Rietdekker Groningen

Zoek je een opleiding Rietdekker in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Rietdekker die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Rietdekker Groningen

Zou je graag Rietdekker willen worden? Of ben je al Rietdekker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Rietdekker in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Rietdekker in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Rietdekker in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Rietdekker

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Rietdekker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Rietdekker

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Rietdekker? 

Er bestaat een opleiding specifiek gericht op het leren van het vak van een Rietdekker aan leerlingen die er geen ervaring in hebben. Dit is de Mbo-opleiding ‘Dakdekker riet’. Deze opleiding wordt in BBL-vorm gegeven, wat in dit geval inhoudt dat een leerling vier dagen per week praktijk ervaring opdoet door mee te lopen met een ervaren Rietdekker en één dag in de week theorieles krijgt. Deze opleiding duurt twee jaar. Na het succesvol afronden van de opleiding, krijgt de leerling een mbo BBL-niveau 2 diploma.

Een andere opleiding voor Rietdekker is de opleiding ‘Allround Rietdekker’. Een toegangseis tot deze opleiding is dat een leerling is spe of in het bezit moet zijn van het diploma Dakdekker riet niveau 2 of vier jaar werkervaring als Rietdekker moet hebben. Deze opleiding duurt één jaar.

Ondanks dat er twee opleidingen in het vakgebied van een Rietdekker zijn, is het hebben van een diploma hierin geen vereiste om aan het werk te gaan als Rietdekker.


Filter