Opleidingen Sales Analist

Zou je graag Sales Analist willen worden? Of ben je al Sales Analist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Sales Analist, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Er zijn verschillende opleidingen die aansluiten bij de functie Sales Analist. Vooral bedrijfskundige, bedrijfseconomische vooropleidingen met als specialisatie Marketing worden gewaardeerd. Denkiveau moet minimaal MBO (niveau-3/4, Economie/Handel/Detailhandel) zijn en bij voorkeur HBO of Academisch wanneer men werzkaam is binnen grotere organisaties.

De 1 beste opleidingen voor een Sales Analist:

Empathisch Luisteren

Luisteren & Luistervaardigheden | Open inschrijving |€ 275.00 |Niveau: HBO | Max. deelnemers: 16 | Totale lesduur: 1

Korte beschrijving: De training 'Empathisch Luisteren' reikt de basis gesprekstechniek aan voor situaties waarin goede communicatie met een ander (collega, partner, manager, klant) van belang is. We bespreken de invloed van de achtergrond van de gesprekspartner, de context en het gespreksdoel op het verloop van de communicatie. De training gaat uit van een standaard communicatiemodel …