Opleidingen Schilder Onderhoud

Zou je graag Schilder Onderhoud willen worden? Of ben je al Schilder Onderhoud en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Schilder Onderhoud, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Ervaring is het kernwoord bij een bedrijf die op zoek is naar een Onderhoudsschilder. Vaak is het minimale vereiste twee jaar werkervaring als Onderhoudsschilder, maar vaak worden er Onderhoudsschilders gezocht die al minstens vijf jaar in het vak zitten. Naast dit bijna absolute vereiste, wordt er bij sommige vacatures ook het mbo-diploma ‘Medewerker schilder’ vereist. Dit diploma, dat gekwalificeerd is als een mbo niveau 2 diploma, wordt behaald na de driejarige opleiding succesvol afgerond te hebben.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Schilder Onderhoud

Er zijn geen opleidingen Schilder Onderhoud aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Schilder Onderhoud in werkt

Bekijk alle opleidingen Bouw