Opleidingen Schoenconsulent

Zou je graag Schoenconsulent willen worden? Of ben je al Schoenconsulent en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Schoenconsulent, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.


Opleidingen, cursussen en trainingen tot Schoenconsulent

Er zijn geen opleidingen Schoenconsulent aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Schoenconsulent in werkt

Bekijk alle opleidingen Handel, Groothandel & Detailhandel

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Schoenconsulent

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Schoenconsulent

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Ondernemerschap
Ondernemerschap
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Hoe word je een Schoenconsulent? 

Om Schoenconsulent te worden kan je de opleiding Schoenconsulent (MBO niveau-4) volgen. Deze wordt gegeven op het kennis- en opleidingencentrum SVGB-OSLO in Nieuwegein en duurt drie jaar.

Ook bestaat er een aparte cursus Adviseur Pasvormschoenen/Schoenconsulent, bedoeld voor mensen met ervaring in het schoenverkoopvak. Hierin leert men onder andere het adviseren van een klant over voetaandoeningen en het verrichten van kleine aanpassingen aan schoenen.


Filter