Opleidingen Senior Fiscalist

Zou je graag Senior Fiscalist willen worden? Of ben je al Senior Fiscalist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Senior Fiscalist, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.


Opleidingen, cursussen en trainingen tot Senior Fiscalist

Er zijn geen opleidingen Senior Fiscalist aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Senior Fiscalist in werkt

Bekijk alle opleidingen Finance

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Senior Fiscalist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Senior Fiscalist

Trainingen & cursussen Ambitie
Ambitie
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Senior Fiscalist? 

Hoewel de term fiscalist of belastingadviseur geen beschermde titel is, hebben fiscalisten in de praktijk Fiscaal Recht of Fiscale Economie gestudeerd. Dit kan ook op HBO niveau, alhoewel dan de functie van Senior Fiscalist wel moeilijker te bereiken is. Veel werkgevers vragen daarnaast nog om een beroepsopleiding bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Deze opleiding duurt 3 jaar. Ook zijn veel opleidingen te volgen bij het Register Belastingadviseurs.

Eenmaal binnen bij een bedrijf, moet de fiscalist zichzelf bewijzen op inhoudelijk én organisatorisch vlak om tot de functie van Senior Fiscalist op te klimmen.


Filter