Opleidingen of training Servicemonteur Koeltechniek Zwolle

Zoek je een opleiding Servicemonteur Koeltechniek in Zwolle? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Servicemonteur Koeltechniek die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Servicemonteur Koeltechniek Zwolle

Zou je graag Servicemonteur Koeltechniek willen worden? Of ben je al Servicemonteur Koeltechniek en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Servicemonteur Koeltechniek in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Servicemonteur Koeltechniek in Zwolle:

Koeltechniek algemeen (KT-A) (Dag)

Koeltechniek algemeen (KT-A) (Dag) | regio Zwolle

Kom jij dagelijks of regelmatig in aanraking met koeltechniek? Dan is deze cursus iets voor jou! De koeltechniek en koudetechniek heeft een enorme vlucht genomen. In het dagelijks leven kunnen we niet meer zonder. De techniek wordt gebruikt voor het …

  • Onderwerp opleiding Servicemonteur Koeltechniek
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 2.800,00
  • Duur 14 dagen
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Servicemonteur Koeltechniek

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Servicemonteur Koeltechniek

Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid

Hoe word je een Servicemonteur Koeltechniek? 

Om aan de slag te kunnen als Servicemonteur Koeltechniek , moet de Servicemonteur Koeltechniek beschikken over MBO werk- en denkniveau. Ook moet de Servicemonteur Koeltechniek kennis van en ervaring met koelinstallaties hebben. Opleidingen die de Servicemonteur Koeltechniek voorbereiden op de werkzaamheden zijn Koel- en Klimaattechniek (MBO) en Electrotechniek (MBO).


Filter