Boeken Sexuoloog

De arbeidsmarkt voor een Sexuoloog is redelijk te noemen. De schaamte om hulp bij seksuele problemen te zoeken is afgenomen, maar dat is ook het geval voor de moeite die mensen willen doen om zulke problemen, vooral binnen een relatie, op te lossen.

Doorgroeimogelijkheden heeft een Sexuoloog doorgaans niet, omdat het een specialisatie is. Een mogelijkheid die een Sexuoloog heeft om door te groeien, is door nevenactiviteiten te doen of door het beginnen van een eigen bedrijf.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Sexuoloog. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Sexuoloog. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Sexuoloog die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Sexuoloog:

LEERBOEK SEXUOLOGIE

LEERBOEK SEXUOLOGIE

LEERBOEK SEXUOLOGIE - Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789031327065 | 451 pagina's

Doelgroep: seksuoloog-onderzoekers en seksuoloog-voorlichters en studenten die hiervoor in opleiding zijn. Het handboek is verder bestemd voor studenten en werkers in de gezondheidszorg: artsen, psychologen, verpleegkundigen, paramedici en maatschappelijk werkenden (in opleiding).Het 'Leerboek seksuologie' gaat over seksuele hulpverlening. Het helpen van mensen van wie seks verzorging behoeft, vereist meer dan alleen kennis en vaardigheid van …