Opleidingen of training Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Utrecht

Zoek je een opleiding Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Utrecht

Zou je graag Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige willen worden? Of ben je al Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid
Trainingen & cursussen Zelfkennis
Zelfkennis

Hoe word je een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige? 

Een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige heeft een opleiding HBO-V gedaan en daarna de post-HBO opleiding Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. Mensen met een  MBO Verpleegkunde (B) diploma kunnen hierna HBO opleidingen als SPH of MWD doen en daarna een diploma SPV halen.


Filter