Opleidingen of training Sociotherapeut Rotterdam

Zoek je een opleiding Sociotherapeut in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Sociotherapeut die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Sociotherapeut Rotterdam

Zou je graag Sociotherapeut willen worden? Of ben je al Sociotherapeut en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Sociotherapeut in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Sociotherapeut in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Sociotherapeut in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Sociotherapeut

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Sociotherapeut

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Sociotherapeut

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Sensitiviteit
Sensitiviteit
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Sociotherapeut? 

De Sociotherapeut heeft een HBO opleiding nodig als Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening of Creatieve Therapie. Deze opleidingen duren vier jaar. De opleidingen, net als het beroep, zijn sociaal ingestelde opleidingen, waarbinnen veel gebruik wordt gemaakt van de praktijk. Stages vormen een belangrijk deel van de opleiding, die ook in deeltijd of duaal te volgen is.


Filter