Opleidingen Sourcing Specialist

Zou je graag Sourcing Specialist willen worden? Of ben je al Sourcing Specialist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Sourcing Specialist, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Er is niet één bepaalde opleiding om Sourcing Specialist te worden. Opleiding die een stevige basis bieden voor het werk van een Sourcing Specialist zijn HBO of WO Economie en Business Management. Waar de werkgever om vraagt, hangt af van de sector. Het bedrijf kan bijvoorbeeld vragen om een logistiek of medisch diploma. 

De 1 beste opleidingen voor een Sourcing Specialist:

Certified Outsourcing Specialist

| Open inschrijving |€ 2180.00 |Niveau: HBO | Max. deelnemers: 50 | Totale lesduur: 3

De belangrijkste principes en concepten van outsourcing en regie Zonder een adequate regiefunctie is een efficiënte en effectieve outsourcing van IT-diensten niet mogelijk. Als manager of medewerker, betrokken bij het uitbesteden van IT-diensten, dient u absoluut bekend te zijn met de belangrijkste principes en concepten van outsourcing en regie ofwel Sourcing Governance. De kwalificatie Sourcing Governance …