Opleidingen of training Sportfysiotherapeut Rotterdam

Zoek je een opleiding Sportfysiotherapeut in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Sportfysiotherapeut die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Sportfysiotherapeut Rotterdam

Zou je graag Sportfysiotherapeut willen worden? Of ben je al Sportfysiotherapeut en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Sportfysiotherapeut in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Sportfysiotherapeut in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Sportfysiotherapeut in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Sportfysiotherapeut

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Sportfysiotherapeut

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Sportfysiotherapeut

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren

Hoe word je een Sportfysiotherapeut? 

Om Sportfysiotherapeut te worden moet je de HBO opleiding Fysiotherapie hebben afgerond. Deze opleiding duurt vier jaar. Daarna moet je de specialisatie Allround Sportfysiotherapie volgen. Dit duurt een tot twee jaar.

Een BIG registratie is verplicht en geeft je recht op een erkende en beschermde titel.

Daarnaast moet je verplicht na- en bijscholingen volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op je vakgebied.

Je kunt doorstuderen, bijvoorbeeld door een verkorte Universitaire opleiding te volgen als Geneeskunde, Fysiotherapiewetenschap (MA) en Bewegingswetenschappen.


Filter