Stafmedewerker Huisvesting Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Stafmedewerker Huisvesting? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep stafmedewerker huisvesting. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je stafmedewerker huisvesting wordt.

Wat is een Stafmedewerker Huisvesting?

Het takenpakket van de Stafmedewerker Huisvesting, werkzaam bij een instelling in het primair onderwijs, komt goeddeels overeen met dat van een huisvestingsmedewerker.  Naast coördinerende en uitvoerende werkzaamheden, maken beleidsmakende en adviserende taken ook deel uit van de functie.

De Stafmedewerker Huisvesting controleert de voortgang van onderhoudswerkzaamheden, ziet toe op de uitvoering van een (eventueel meer)jarenplan en verwerkt en beoordeelt klachten van de gebruikers van de gebouwen. Verder is hij verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en diensten als schoonmakers en catering, de veiligheid in gebouwen en de naleving van regelgeving op dit gebied en tot slot het energiebeleid. Kortom alles dat met het  gebouw of de gebouwen te maken heeft gaat via hem en iedereen die iets aan gebouwen gedaan wil hebben moet bij de Stafmedewerker Huisvesting zijn. Hij heeft veel te maken met mensen; stuurt de facilitair medewerkers aan, onderhandelt met leveranciers en is aanspreekpunt voor de gebruikers van de gebouwen.

Hij adviseert de directie op diverse gebieden als (nieuw)bouw(plannen), beheer en onderhoud, levert een bijdrage aan het opstellen van jarenplannen, ontwikkelt het arbobeleid van de instelling en doet budgetbeheer.

De term 'stafmedewerker huisvesting' wordt voornamelijk gebruikt in het (primair) onderwijs, maar kan ook van toepassing zijn in de zorg.

(FUWA-PO)

Wil je werken als Stafmedewerker Huisvesting?

Werk je al als Stafmedewerker Huisvesting en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Stafmedewerker Huisvesting worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Stafmedewerker Huisvesting, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Stafmedewerker Huisvesting in één oogopslag

Persoonstype:

Netwerk:

  • Leraar
  • Directeur
  • Facilitair Medewerker

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €2180 tot €3633

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Stafmedewerker Huisvesting

Wat verdient een Stafmedewerker Huisvesting?

In het onderwijs komt de Stafmedewerker Huisvesting terecht in schaal 10, wat een bruto maandloon van tussen de €2180 en €3633 betekent. In de zorg wordt de Stafmedewerker Huisvesting ingeschaald in FWG55 (afhankelijk van opleiding en ervaring) en verdient hij tot €3571 bruto per maand. Zowel in de zorg als in het onderwijs zijn secundaire arbeidsvoorwaarden als gunstige regels omtrent ouderschapsverlof, scholingsmogelijkheden en allerlei toelagen (vakantie, eindejaarsuitkering) van toepassing.

Salarisschaal Stafmedewerker Huisvesting

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Stafmedewerker Huisvesting

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Stafmedewerker Huisvesting

Wat is de toekomst van Stafmedewerker Huisvesting?

De werkgelegenheid in de zorg en het onderwijs is redelijk. Een Stafmedewerker Huisvesting kan binnen zijn eigen instelling (eventueel na bijscholing) doorgroeien naar een nog meer beleidsmatige functie. Betere kansen heeft hij om een soortgelijke functie te vinden bij andere instellingen, waarbij hij misschien meer gebouwen en werknemers onderhoudt en aanstuurt en meer adviserende taken op zich kan nemen.

Baankans Stafmedewerker Huisvesting

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Stafmedewerker Huisvesting worden: Opleidingen tot Stafmedewerker Huisvesting

Wil je stafmedewerker huisvesting worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Stafmedewerker Huisvesting? 

Gevraagd wordt een MBO of HBO opleiding in de richting Bouwkunde of Installatietechniek. Daarnaast is kennis van arbo-, milieu- en veiligheidswetgeving van belang.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Stafmedewerker Huisvesting

Meer opleidingen Stafmedewerker Huisvesting

Weet je nog niet of je Stafmedewerker Huisvesting wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Stafmedewerker Huisvesting of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Stafmedewerker Huisvesting

Met wie werkt een Stafmedewerker Huisvesting samen? 

Alle gebruikers van de faciliteiten van een instelling en allen die er werkzaam zijn krijgen te maken met gebouwbeheer en dus de Stafmedewerker Huisvesting. Deze coördineert alle werkzaamheden in en rond de gebouwen, is aanspreekpunt voor alle gebruikers waar het klachten en verzoeken betreft en rapporteert aan de directie wat er anders kan of moet. Zijn netwerk is dus groot en divers.


  • Leraar
  • Directeur
  • Facilitair Medewerker
Stafmedewerker Huisvesting


Organisaties waar een Stafmedewerker Huisvesting werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Stafmedewerker Huisvesting meestal werkt.

Waar werkt een Stafmedewerker Huisvesting?

De Stafmedewerker Huisvesting werkt in het primair onderwijs of in de zorg. Hij werkt dus in de non-profit sector.

Meer weten over werken in de Beleid & Organisatie?

Bekijk werken in Beleid & Organisatie

Best beoordeelde werkgevers Stafmedewerker Huisvesting

Waar kun je het beste werken als Stafmedewerker Huisvesting? Hieronder vind je de best door de Stafmedewerker Huisvesting beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Stafmedewerker Huisvesting.

Competenties, Skills en Vaardigheden Stafmedewerker Huisvesting:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Stafmedewerker Huisvesting.

Welke competenties heeft een Stafmedewerker Huisvesting nodig?

Een Stafmedewerker Huisvesting heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Stafmedewerker Huisvesting

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Stafmedewerker Huisvesting passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Stafmedewerker Huisvesting nodig? 

De Stafmedewerker Huisvesting heeft uiteenlopende taken die verschillende persoonlijkheidskenmerken vereisen. Enerzijds is hij als coördinator iemand die anderen aan kan sturen en motiveren om actie te ondernemen. Hij weet wat er gebeuren moet en laat zich niet van de wijs brengen. Hij is zelfverzekerd, actiegericht en onafhankelijk (Baas). Anderzijds moet hij zelf informatie inwinnen en aan de hand daarvan een oordeel, advies of besluit formuleren. Hij heeft dus ook een onderzoekende, analytische kant (Waarnemer).

Bekijk de persoonstypen voor Stafmedewerker Huisvesting


Waarnemer


Lees meer

Interview met een Stafmedewerker Huisvesting

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Stafmedewerker Huisvesting

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Stafmedewerker Huisvesting

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Stafmedewerker Huisvesting

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Stafmedewerker Huisvesting dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Stafmedewerker Huisvesting belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Stafmedewerker Huisvesting. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Stafmedewerker Huisvesting iets voor je?

Zou je graag Stafmedewerker Huisvesting willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Stafmedewerker Huisvesting bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Stafmedewerker Huisvesting

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar