Opleidingen Stedenbouwkundige

Zou je graag Stedenbouwkundige willen worden? Of ben je al Stedenbouwkundige en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Stedenbouwkundige, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Na een Bachelor in Bouwkunde met specialisatie in de stedenbouw moet men minstens een Master in de Stedenbouw (WO) voltooien om als Stedenbouwkundige aan het werk te kunnen gaan. Dit kan aan een Technische Universiteit of aan de Academie voor Bouwkunst.

De 1 beste opleidingen voor een Stedenbouwkundige:

Revit Special – Ontwerp

Autodesk Revit | Open inschrijving |€ 1150.00 | Totale lesduur: 4

Revit is een enkele softwaretoepassing, die een BIM-workflow ondersteunt van concepten tot constructie. Gebruik Revit om ontwerpen met precisie te modelleren, prestaties te optimaliseren en efficiënt Onze uitgebreide, vierdaagse cursus Revit Special – Ontwerp is als volgt opgebouwd: Inleiding en stedenbouwkundig plan Het doel van de eerste dag is het bijbrengen van de basisprincipes van Revit …