Opleidingen of training Stedenbouwkundige Den Haag

Zoek je een opleiding Stedenbouwkundige in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Stedenbouwkundige die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Stedenbouwkundige Den Haag

Zou je graag Stedenbouwkundige willen worden? Of ben je al Stedenbouwkundige en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Stedenbouwkundige in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Stedenbouwkundige in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Stedenbouwkundige in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Stedenbouwkundige

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Stedenbouwkundige

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Stedenbouwkundige

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Hoe word je een Stedenbouwkundige? 

Na een Bachelor in Bouwkunde met specialisatie in de stedenbouw moet men minstens een Master in de Stedenbouw (WO) voltooien om als Stedenbouwkundige aan het werk te kunnen gaan. Dit kan aan een Technische Universiteit of aan de Academie voor Bouwkunst.


Filter