Opleidingen of training Technisch inkoper Utrecht

Zoek je een opleiding Technisch inkoper in Utrecht? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Technisch inkoper die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Technisch inkoper Utrecht

Zou je graag Technisch inkoper willen worden? Of ben je al Technisch inkoper en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Technisch inkoper in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Technisch inkoper in Utrecht:

NEN 3140 Inspecteren van elektrische arbeidsmiddelen

NEN 3140 Inspecteren van elektrische arbeidsmiddelen | regio Utrecht

Cursus in het kort Elke onderneming is verplicht om periodiek alle elektrische arbeidsmiddelen op veiligheid te inspecteren. Een dergelijke inspectie bestaat uit visuele controle, controlemeting en beproeving. In NEN 3140 staat beschreven aan welke criteria een inspectie moet voldoen: technische …

  • Onderwerp opleiding Technisch inkoper
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 310,00
  • Duur 1 dag
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Technisch inkoper

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Technisch inkoper

Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Onderhandelen
Onderhandelen
Trainingen & cursussen Ondernemerschap
Ondernemerschap
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Technisch inkoper? 

Er zijn geen specifieke opleidingen voor het beroep van technisch inkoper die in elke vacature gevraagd worden, wel vragen de meeste om minimaal mbo-niveau. Sommige vacatures noemen hbo-niveau, een enkele noemt een wo-diploma als eis. De vereiste opleiding hangt af van de verantwoordelijkheid van de functie en de grootte van het bedrijf. Het beroep kan verder zowel benaderd worden vanuit de technische hoek als uit de (bedrijfs)economische hoek. Sollicitanten moeten natuurlijk wel kennis dan wel ervaring in beide vakgebieden hebben. Soms worden extra cursussen gevraagd, zoals NEVI of MIL.


Filter