Opleidingen Telecom Engineer

Zou je graag Telecom Engineer willen worden? Of ben je al Telecom Engineer en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Telecom Engineer, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Voor de functie Telecom Engineer worden verschillende opleidingen gevraagd. Dit kunnen MBO opleidingen zijn in de richting Elektrotechniek of ICT. Deze opleidingen zijn op MBO niveau-4 en duren vier jaar.

Naast MBO opleidingen kunnen er ook HBO opleidingen worden gevraagd. Voorbeelden hiervan zijn: Technische Informatica, Telecommunicatie en Elektrotechniek. In het werk als Telecom Engineer is het van belang dat er bijscholingen gevolgd worden. Dit heeft als reden dat de telecomwereld zich voortdurend blijft ontwikkelen. Het is belangrijk dat de Telecom Engineer op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

De 1 beste opleidingen voor een Telecom Engineer:

Telecomnetwerken

| Open inschrijving |€ 1195.00 |Niveau: MBO 3 | Max. deelnemers: 10 | Totale lesduur: 2

Voor wie: Iedereen die meer inzicht wil krijgen in de technische principes van vaste en mobiele telecommunicatienetwerken. Aangezien de training geen voorkennis vereist, is deze zeer geschikt voor mensen die een algemeen technisch inzicht willen verwerven. Voor mensen die onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de infrastructuur, is de training Telecom koperinfrastructuren of Engineer glasvezeltechniek geschikt. Voorkennis: Geen …