Opleidingen Telecommunicatiemanager

Zou je graag Telecommunicatiemanager willen worden? Of ben je al Telecommunicatiemanager en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Telecommunicatiemanager, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Telecommunicatiemanager

Er zijn geen opleidingen Telecommunicatiemanager aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Telecommunicatiemanager in werkt

Bekijk alle opleidingen ICT

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Telecommunicatiemanager

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Telecommunicatiemanager

Trainingen & cursussen Innovatief
Innovatief
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid
Trainingen & cursussen Visie
Visie

Hoe word je een Telecommunicatiemanager? 

De Telecommunicatiemanager moet minimaal HBO werk- en denkniveau hebben. Er zijn meerdere technische studies waarmee je Telecommunicatiemanager kan worden, bijvoorbeeld Bedrijfskundige Informatica en Informatica.
Op Universitair niveau zijn de volgende opleidingen geschikt: Bedrijfswiskunde en Informatica, Bedrijfsinformatietechnologie en Communicatie- en Informatiewetenschappen.