Boeken Tentoonstellingsbouwer

Waar er tentoonstellingen, stands, decors of interieurprojecten moeten worden opgezet of het nou voor beurzen is, showrooms of theaters worden Tentoonstellingsbouwers ingezet. Er zijn speciale bedrijven waar je in dienst kunt en van waaruit je samen met je collega's wordt ingezet bij externe klussen. Omdat het voor zo diverse mogelijkheden kan worden ingezet zijn er ook redelijk wat Tentoonstellingsbouwers nodig.

Volgens het Marktbewerkingsplan 2010 is de prognose voor in ieder geval Brabant dat er een tekort zal zijn aan Tentoonstellingsbouwers. Er zou dus voldoende werkgelegenheid moeten zijn. 

Doorgroeimogelijkheden zijn voor Tentoonstellingsbouwers niet heel divers. De mogelijkheid bestaat wel om op te klimmen en een coördinerende functie te gaan bekleden.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Tentoonstellingsbouwer. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Tentoonstellingsbouwer. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Tentoonstellingsbouwer die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.