Opleidingen of training Tentoonstellingsbouwer Utrecht

Zoek je een opleiding Tentoonstellingsbouwer in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Tentoonstellingsbouwer die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Tentoonstellingsbouwer Utrecht

Zou je graag Tentoonstellingsbouwer willen worden? Of ben je al Tentoonstellingsbouwer en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Tentoonstellingsbouwer in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Tentoonstellingsbouwer in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Tentoonstellingsbouwer in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Tentoonstellingsbouwer

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Tentoonstellingsbouwer

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Tentoonstellingsbouwer

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Tentoonstellingsbouwer? 

De opleiding Medewerker Tentoonstellingsbouw (MBO) duurt twee tot vier jaar. In die periode is er aandacht voor het bouwen zelf, maar ook voor wat erbij komt kijken. Dat wil zeggen de voorbereiding, het transport van de stukken, het afbouwen, omgang met werkplek en materiaal, gebruik van tekeningen en voorschriften maar ook uitzonderingen en hoe daarmee om te gaan.

Wat betreft de bouw leer je in de opleiding tot tentoonstellingsbouwer omgaan met verschillende materialen en technieken. Basisvaardigheden zoals stofferen, etaleren en beletteren, houtbewerking en schildertechnieken.

Onderdeel van de studie zijn ook stages die bedoeld zijn om het geleerde in de praktijk te toetsen en vast ervaring op te bouwen.


Filter