Opleidingen of training Textieldrukker Zwolle

Zoek je een opleiding Textieldrukker in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Textieldrukker die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Textieldrukker Zwolle

Zou je graag Textieldrukker willen worden? Of ben je al Textieldrukker en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Textieldrukker in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Textieldrukker in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Textieldrukker in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Textieldrukker

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Textieldrukker

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Textieldrukker

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Ambitie
Ambitie
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Textieldrukker? 

 

Om Textieldrukker te worden, moet een MBO-opleiding richting Textiel worden gevolgd. Twee voorbeelden van relevante opleidingen zijn Specialisatie Press & Print en Specialist Veredeling.

De opleiding Specialisatie Press & Print (niveau 3) duurt één jaar en volgt op de tweejarige opleiding Medewerker Press & Print (niveau 2). Druktechniek staat centraal, zoals offsetdrukken, zeefdrukken en digitaal drukken.

De opleiding Specialist Veredeling (niveau 3) duurt één jaar en volgt op de tweejarige opleiding Operator Veredeling (niveau 2). Bij deze opleiding staat de bediening van machines die textiel verven of bedrukken centraal. 


Filter