Opleidingen of training Theatertechnicus Amsterdam

Zoek je een opleiding Theatertechnicus in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Theatertechnicus die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Theatertechnicus Amsterdam

Zou je graag Theatertechnicus willen worden? Of ben je al Theatertechnicus en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Theatertechnicus in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Theatertechnicus in Amsterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Theatertechnicus in Amsterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Theatertechnicus

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Theatertechnicus

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Theatertechnicus

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Ambitie
Ambitie
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Resultaatgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Theatertechnicus? 

Om Theatertechnicus te worden, kunnen op MBO-niveau opleidingen aan diverse ROC’s en grafisch lycea gevolgd worden. Op het HBO kan de opleiding Theatermaker/Theater en Techniek gedaan worden. Hier leert iemand niet alleen alles over techniek in het theater, maar ook over leidinggeven. 


Filter