Opleidingen of training Theorie- en Praktijkinstructeur Zwolle

Zoek je een opleiding Theorie- en Praktijkinstructeur in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Theorie- en Praktijkinstructeur die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Theorie- en Praktijkinstructeur Zwolle

Zou je graag Theorie- en Praktijkinstructeur willen worden? Of ben je al Theorie- en Praktijkinstructeur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Theorie- en Praktijkinstructeur in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Theorie- en Praktijkinstructeur in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Theorie- en Praktijkinstructeur in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Theorie- en Praktijkinstructeur

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Theorie- en Praktijkinstructeur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Theorie- en Praktijkinstructeur

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Theorie- en Praktijkinstructeur? 

De functie van Theorie- en Praktijkinstructeur is niet lang geleden ingevoerd. De trend lijkt te zijn om steeds meer werkkrachten in schaal 9 de docent in schaal 10 te laten vervangen. Het opleidingsniveau van de Theorie- en Praktijkinstructeur is niet vastgelegd en kan worden ingevuld door de instelling. Vereist zijn in ieder geval kennis van apparaten en machines, onderwijs en didactische vaardigheden.

Een twee schalen lager ingeschaalde technisch onderwijs assistent moet echter een MBO opleiding hebben. Dit zal de minimale eis zijn voor Theorie- en Praktijkinstructeur, maar HBO niveau ligt, zeker gezien bovenstaande, meer voor de hand.


Filter