Opleidingen of training Tolk Rotterdam

Zoek je een opleiding Tolk in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Tolk die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Tolk Rotterdam

Zou je graag Tolk willen worden? Of ben je al Tolk en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Tolk in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Tolk in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Tolk in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Tolk

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Tolk

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Tolk

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Tolk? 

Er zijn verschillende HBO opleidingen 'Tolken' in Nederland die specifiek tot een diploma in tolken of vertalen leiden. Daarnaast is een WO opleiding in een bepaalde taal (richting Vertalen) ook een goede basis voor werk als tolk.


Filter