Opleidingen of training Trambestuurder Groningen

Zoek je een opleiding Trambestuurder in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Trambestuurder die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Trambestuurder Groningen

Zou je graag Trambestuurder willen worden? Of ben je al Trambestuurder en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Trambestuurder in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Trambestuurder in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Trambestuurder in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Trambestuurder

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Trambestuurder

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Trambestuurder

Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid

Hoe word je een Trambestuurder? 

Om Trambestuurder te worden, moet iemand twee tot drie maanden een interne opleiding volgen bij een openbaar vervoersbedrijf. Daar leer je de verkeersregels, maar ook leer je alles over de techniek van de tram, het lijnennet, de dienstregelingen en –roosters, de vervoersbewijzen, hoe je eenvoudige storingen op kunt lossen, de omgang met passagiers en de omgang met lastige situaties. Tijdens de opleiding ontvang je al salaris. Bij sommige bedrijven geldt dat je minstens 1000 uur als Trambestuurder moet werken, anders moet je een deel van de opleidingskosten terugbetalen. 


Filter