Opleidingen of training Vergunningverlener Breda

Zoek je een opleiding Vergunningverlener in Breda? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Vergunningverlener die in de regio Breda gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Breda en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Vergunningverlener Breda

Zou je graag Vergunningverlener willen worden? Of ben je al Vergunningverlener en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Vergunningverlener in Breda, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Vergunningverlener in Breda:

E-learningpakket Kennis van de Gemeente - Dag

E-learningpakket Kennis van de Gemeente - Dag | regio Breda

Je bent startend of toekomstig medewerker bij de gemeente of je wilt je kennis over het werken bij de gemeente weer opfrissen. Je werkt of wilt werken als bijvoorbeeld beleidsmedewerker, medewerker handhaving of beginnend vergunningverlener. Je werkt sinds kort of …

  • Onderwerp opleiding Vergunningverlener
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 714,00
  • Duur 3 maanden
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Vergunningverlener

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Vergunningverlener

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Onderhandelen
Onderhandelen
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming

Hoe word je een Vergunningverlener? 

Er zijn Vergunningverleners op allerlei verschillende niveaus. Van de meeste Vergunningverleners wordt echter verwacht dat zij een goede kennis van de bestaande wet- en regelgeving hebben en dat zij tijdens een (HBO) studie die kennis hebben opgedaan.


Filter